Amenajarea casei

#electrocasnice #electrocasnice bucatarie #mobilier bucatarie #roboti de bucatarie

Unde instalezi electrocasnicele de bucatarie

Electrocasnicele joaca un rol esential in spatiul oricarei bucatarii. Atunci cand trebuie sa le instalezi, este foarte important sa gasesti cel mai bun loc pentru fiecare. Avand in vedere problemele de spatiu, acest lucru nu este intotdeauna foarte usor.
 

Fa o lista a electrocasnicelor


La inceput, fa o lista cu electrocasnicele pe care consideri ca le vei folosi in bucatarie. De baza sunt cuptorul, plita (sau aragazul) si frigiderul. Extinde apoi aceasta lista. Uita-te prin magazine si gandeste-te bine daca nu cumva ai si alte aparate de care vei avea nevoie.

De exemplu, multa lume are grija sa cumpere frigiderul, hota cu plita si cuptorul, precum si cuptorul cu microunde. Putini isi pun, insa, problema de a folosi o masina de spalat vase. Aceasta te ajuta sa economisesti apa, ceea ce in timp conteaza pentru plata facturii. Gandeste-te apoi daca vrei sa instalezi filtre de apa pentru chiuveta.

Fara aceasta lista completa, design-ul mobilei de bucatarie va fi unul gresit sau nefunctional 100%.
 

Electrocasnice incorporabile


Stabileste care dintre aparatele electrocasnice vor fi incorporabile. Frigiderul, cuptorul, plita, hota, frigiderul, toate pot fi incorporate in mobila de bucatarie .
 

Electrocasnice la vedere sau ascunse


Daca nu-ti place ca aparatura sa se vada in spatiul bucatariei, opteaza pentru un mobilier care permite atasarea unor usi astfel incat design-ul sa aiba o linie curata si moderna. Inclusiv masinile de spalat vase si frigiderele pot fi ascunse in spatele unui corp cu usa.
 

Electrocasnice mici


Gandeste-te bine unde vei tine aparatele de mici dimensiuni, precum prajitorul de paine, mixerul, blenderul, robotul de bucatarie, filtrul de cafea etc. Unele dintre ele pot sta in dulap, in timp ce de altele ai nevoie zilnic. De aceea, este recomandat sa te gandesti de la inceput unde le vei tine, astfel incat blatul bucatariei sa nu fie ocupat in permanenta.
 

Comanda mobila de bucatarie


Comanda mobila de bucatarie de la o companie care pune la dispozitia clientilor, gratuit sau inclus in pret, un arhitect specializat. Acesta realizeaza planul bucatariei, tinand cont de elemente dificile precum nise, tevi, ferestre etc. Tot el te poate ajuta sa gasesti cel mai bun loc pentru fiecare lucru, mai ales in situatiile in care ai o dilema cu privire la nivelul la care vrei sa fie incorporat cuptorul sau alt aparat de acest tip.

Sursa foto: kcfda.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea