Amenajarea casei

#transformare living # design casa #amenajare casa #living

Cum sa-ti transformi casa intr-un taram de basm vara aceasta

Daca te-ai hotarat sa transformi livingul intr-un nou look, sau poate doar sa adaugi cateva elemente de decor care sa schimbe complet intreaga incapere, exista cateva trucuri bine-cunoscute, pe care designerii le folosesc si pe care le puteti face fara prea multe costuri.

Uneori, cele mai marunte lucruri, au cel mai mare impact. Elemente precum, un colt amenajat cu plante, sau un perete decorat cu tablouri sau cateva fotografii de familie, pot face din livingul tau, un loc calduros si plin de viata. Toate acestea ne vor ajuta sa ne facem o idee asupra modului in care dorim sa amenajam incaperea.

Urmati aceste sfaturi de design de mai jos si vedeti cum va pot inspira. Iata care sunt acestea:

Utilizati ceea ce aveti deja in casa pentru a decora

Cu totii avem obiecte uitate prin dulapuri, probabil ambalate in cutii, carora nu le-am mai acordat nicio atentie de luni sau de ani de zile. Casa ta are nevoie de aceste accesorii. in loc sa alergi la magazin, arunca o privire la ceea ce ai deja. Tavi din lemn, acril, metal sau argint pot fi asezate pe rafturile tale, noptiere si mese de cafea pentru texturi si dimensiuni diferite. Aranjati lumanari pe ele, rame sau carti deasupra lor. Ramele pot fi atarnate pe peretii din living pentru a crea o minunata arta de perete. Veti fi uimiti de ce puteti face cu ceea ce aveti deja.

Foloseste sisteme de iluminat care vor pune in valoare camera de zi

Sistemele de iluminat au rolul de a oferi caldura si confortul necesare casei tale. Pe langa designul elegant si sofisticat, un sistem de iluminat led este important pentru fiecare incapere pentru a-ti oferi lumina difuza sau puternica de care ai nevoie in timp ce stai relaxat in fotoliu citindu-ti cartea preferata.

Transforma materialele in ceva mai confortabil

Materialele de tip tapiterie acopera adesea un material uzat, insa ele pot transforma un obiect de mobilier intr-unul minunat. Ele pot servi ca mijloc de a schimba aspectul mobilierului vostru pentru a reflecta anotimpurile. De asemenea, pentru evidentierea obiectelor de mobilier sau pentru decorul ferestrelor, poti folosi banda rgb care te va ajuta sa creezi atmosfera relaxanta de care ai nevoie.

Totodata, tapiteriile usor vintage va permit sa aveti un aspect sofisticat fara a va ingrijora in mod constant de murdarirea sau varsarea lichidelor pe mobilier. Aceste tapiterii sunt ideale pentru camerele folosite frecvent de copii. Deasupra canapelelor acoperite cu un material alb ofera aerul unei elegante casual, confortabil si totusi sofisticat.

Ori de cate ori ajungem acasa, ne dorim sa avem o ambianta placuta, in care confortul sa fie primul cuvant care sa ne vina in minte, atunci cand pasim in interiorul casei noastre.

Casa noastra poate deveni un taram de vis daca vom sti cum sa imbinam texturile, cum sa alegem culorile si care sunt elementele de decor cele mai potrivite pentru locuinta noastra pentru a ne bucura de energia si confortul creat de ea.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea