Amenajarea casei

#baie #amenajare baie #mobila baie #aspect baie #emenatwork.ro #masca lavoar

Cum poti schimba aspectul baii in 4 pasi simpli

Felul in care arata baia ta poate dezvalui o multime de lucruri despre tine. Daca vrei sa faci o impresie buna atunci cand musafirii iti trec pragul baii, dar si daca vrei sa te simti confortabil acasa, este important sa ai o baie impecabila. Nu este greu sa schimbi aspectul baii, trebuie doar sa ai putina imaginatie si sa-ti doresti sa creezi o atmosfera placuta. Daca pui in practica mici trucuri, vei obtine o baie moderna si eleganta.


1. Foloseste spoturi fixe sau mobile

Felul in care este iluminata baia conteaza mult atunci cand cauti cateva clipe de relaxare intr-o cada plina cu apa. Lumina puternica este recomandata pentru livinguri si bucatarii, insa nu si pentru bai. Inlocuieste vechiul corp de iluminat cu spoturi fixe sau mobile. Acestea dozeaza mult mai bine cantitatea de lumina si confera baii un aspect mai elegant si mai cochet.


2. Amplaseaza piese de mobilier

Piesele de mobilier sunt esentiale intr-o baie in care iti doresti sa fie intodeauna ordine. De exemplu, intr-un dulap pentru baie poti depozita prosoape, halate si alte lucruri pe care obisnuiesti sa le tii in diverse colturi din incapere. De asemenea, odata ce asezi un corp de mobilier in baie, nu uita sa infrumusetezi spatiul cu o planta naturala. Astfel, vei aduce un plus de prospetime si te vei putea bucura de micul tau colt de natura.

Daca nu ai spatiu pentru amplasarea unui corp de mobilier, poti oricand sa schimbi in bine aspectul baii cu o masca pentru lavoar. Astfel, poti depozita in mod elegant recipientele cu solutii pentru curatat baia, fara sa le lasi la vedere.


3. Accesorizeaza-ti baia

Un alt mod simplu si rapid prin care poti schimba aspectul baii este sa o infrumusetezi cu ajutorul accesoriilor. Moderne si cu un design elegant, accesoriile pentru baie sunt solutia perfecta pentru ca totul sa arate impecabil. In general, seturile de accesorii cuprind suport pentru periute si pasta de dinti, dozator pentru sapunul lichid si suport pentru sapunul solid.


4. Decoreaza peretii cu faianta spectaculoasa

Designul faiantei poate face diferenta intre o baie banala si una spectaculoasa, moderna, eleganta. Uita de clasica faianta alba, bej sau maro si decoreaza peretii bai cu placi de faianta cu totul si cu totul speciale. De exemplu, poti opta pentru placi de faianta decorate cu flori mari si somptuoase, care confera baii un aspect original si actual.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea