Amenajarea casei

#canapea #portocaliu #mobilier portocaliu #draperii oranj

4 stiluri de amenajare cu vibranta culoare portocaliu

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu care sa te binedispuna si sa iti ofere energie, poti opta pentru vibranta culoare portocaliu. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in eleganta culoare maro.

1 Living pentru distractie

Portocaliul este o culoare calda care creeaza o atmosfera propice distractiei, imbinand bucuria si veselia copilariei cu eleganta si stilul maturitatii. Pentru un living impresionant in care sa petreci momente de neuitat cu cei dragi, poti alege sa imbini portocaliul cu o culoare complementara, precum verdele. Contrastul dintre cele doua culori va face ca spatiul din living sa fie unul elegant si confortabil.

In acest sens, poti opta pentru pereti colorati in nuante de portocaliu, iar accesoriile de mobilier folosite sa fie in nuante de verde. Pe canapea poti aranja perne verzi si portocalii, iar pentru perdele poti alege o nuanta de portocaliu mai deschisa. Astfel, soarele se va reflecta in incapere, dand impresia unei camere spatioase si confortabile.


2 Dormitor clasic

Pentru amenajarea dormitorului poti alege sa folosesti mobilier vechi si sa adaugi un plus de culoare, folosind accesorii in nuante de portocaliu. In acest sens, pot opta pentru draperii si lenjerie de pat orange. Alaturarea dintre mobila din lemn maro si accesoriile portocalii vor face ca dormitorul tau sa devina un spatiu cochet si stilat.


3 Bucataria fericirii

Iti poti transforma bucataria intr-un spatiu vesel tot cu ajutorul portocaliului. Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceasta culoare are o influenta benefica asupra organismului uman. Asadar, folosind orange in amenajarea bucatariei, vei contribui la conturarea unui stil de viata sanatos, imbinand veselia transmisa de portocaliu cu o alimentatie sanatoasa.

4 Dormitor distractiv pentru copii

Poti folosi culoarea portocaliu si pentru amenajarea camerei copilului. Aceasta culoare vesela, care transmite energie si buna dispozitie, se potriveste cu starea activa a copiilor. Asadar, alege mobilier portocaliu pentru ca micutul sa fie energic si vesel de la primele ore ale diminetii.



Sursa foto: blog.styleestate.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului