Amenajarea casei

#amenajarea casei #covoare #decor rustic #covoare tricotate #decor traditional

Covoare tricotate: 3 modele perfecte pentru orice locuinta

Covoarele tricotate sunt decoratiuni care amintesc de confortul si caldura locuintelor traditionale romanesti si care, in prezent, sunt disponibile intr-o varietate de modele si dimensiuni, pentru a satisface gusturile fiecaruia dintre noi! Alegeri mai putin conventionale, datorita aspectului lor, covoarele tricotate isi vor gasi cu siguranta locul si in casa ta: iata cateva modele care te-ar putea inspira!


1. Covoare tricotate pentru locuinte elegante

Covoarele tricotate reprezinta alegeri istete cand vine vorba despre amenajarea unei locuinte stilate, moderne si elegante, in acelasi timp. In general, covoarele tricotate sunt simple, prin urmare isi vor gasi locul in incaperile decorate somptuos, pe care insa nu vrei sa le incarci excesiv.

La fel de bine insa, covoarele tricotate sunt alegeri perfecte in incaperile in care predomina eleganta simpla, imprimata de alegerea unor decoratiuni luxoase, de bun gust. In acest caz, ideale sunt covoarele tricotate in tonuri neutre, care se pliaza perfect in camerele amenajate in stil contemporan si in care predomina paleta cromatica neutra.


2. Covoare tricotate pentru animalele de companie

Ofera-i animalului tau un tratament regesc adaugand in zona lui de relaxare un covor tricotat. Pentru a nu fi nevoit sa il cureti prea des, poti opta, si de aceasta data, pentru un covor intr-o nuanta neutra, rezistenta la murdarie, precum gri sau maro.


3. Covoare tricotate vesele pentru camera copiilor

Covoarele tricotate, perfecte pentru camera copiilor, sunt cele vesel colorate, eventual chiar si in forme mai putin conventionale! Poti opta pentru covorase de mici dimensiuni, in detrimentul celor mari, care acopera o suprafata generoasa a camerei. Aceste covorase vor putea fi asezate si mutate dupa bunul plac al celor mici.



In camera unui prichindel de doar cativa anisori poti adauga un singur covor tricotat, amplasat in zona cu trafic intens a incaperii, pe care copilul sa il foloseasca atunci cand se joaca.



Foto: decoist.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare