Amenajarea casei

#aspiratoare #curatenie de paste #aspiratoare inteligente #munca usoara

6 tipuri de aspiratoare perfecte pentru curatenia casei

Curatenia in casa poate fi destul de solicitanta, prin urmare ai nevoie de instrumente eficiente care sa te ajute si sa-ti usureze munca. Iata cateva tipuri de aspiratoare, care te-ar putea ajuta sa faci curatenie mai repede si fara prea mult efort.

1. Aspiratoare inteligente

Tehnologia a avansat atat de mult, incat aspiratoarele inteligente fac singure curatenie prin casa. Dotate cu senzori de miscare, aspiratoarele detecteaza cantitatea de praf de pe podea si isi regleaza automat fluxul de aspiratie. In plus, modul turbo permite realizarea curateniei intr-un timp redus.

2. Aspiratoare pentru proprietarii de animale de companie

Daca ai animale de companie si nu iti place sa vezi par imprastiat prin toata casa, poti alege aspiratoarele concepute special in acest sens. Acestea aduna cu usurinta parul si, in plus, au o duza speciala care te ajuta sa aspiri parul de pe canapele ori fotolii.

3. Aspiratoare fara sac

Acest tip de aspiratoare este din ce in ce mai cautat, intrucat permite o absorbtie imbunatatita a prafului.

4. Aspiratoare care detecteaza obstacolele

Aspiratoarele realizate pentru detectarea obstacolelor sunt potrivite mai ales pentru casele aglomerate, in care exista foarte multe piese de mobilier. Aceste tipuri de aspiratoare isi stabilesc singure traseul, detecteaza obstacolele si isi fac singure treaba. Traseul stabilit de aspirator protejeaza toate obiectele de valoare, prin intermediul senzorilor inteligenti.

De asemenea, aspiratoarele sunt dotate cu senzori antiincalcire, care desfac automat orice cabluri si ciucuri de covor la care ajung.

5. Aspiratoare compacte si usor de folosit

Performanta, pret accesibil si design elegant. Aceste trei caracteristici definesc aspiratoarele compacte. Nu ocupa foarte mult spatiu si te ajuta sa cureti casa repede si bine.

6. Aspiratoare verticale

Aceste aspiratoare sunt potrivite pentru curatenia casei la orice ora din zi si din noapte. Datorita sistemului de iluminare, aspiratoarele sunt eficiente, eliminand fara probleme praful din intreaga casa.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea