Amenajarea casei

#modele vase wc #vase wc

Cele mai noi modele de vase de toaleta pentru baie

Fie ca vrei sa amenajezi o baie noua, fie ca vrei sa inlocuiesti un vas de toaleta mai vechi, alegerea unui vas nou de toaleta, este impusa de diverse lucruri sau criterii, mai ales modernismul sau calitatea. 

Alege astfel vase de toaleta moderne si confortabile, deoarece sunt unele din cele mai importante elemente din baie pentru confort. Un vas WC ales asa cum trebuie iti va permite sa reduci consumul de apa, este usor de intretinut si propune utilizatorilor sai tot confortul de care au nevoie.

Vasul WC modern

Vasele WC moderne sunt o alegere foarte buna atunci cand vrei sa aduci un plus de inovatie in baia ta. Noile inovatii permit unui vas WC modern sa fie mereu extrem de curat si sa fie extrem de durabil. Vasul WC care se curata singur, de exemplu, iti va permite sa castigi mai mult timp alocat in general curateniei.

Modele noi vase WC

Poti alege si un model de vas WC fara rama pentru un confort maxim. Un astfel de model te ajuta sa cureti mai usor vasul si nu lasa bacteriile sau mizeria sa se adune. In cazul in care ai o baie mai mica, poti alege un vas WC mai compact pentru a optimiza cat mai bine spatiul. Din ce in ce mai multa lume alege tehnologia si prefera un model de vas WC care se curata singur sau modele de vase WC care te spala si nu mai trebuie sa folosesti hartia igienica. Vasul de toaleta care iti spala partile intime se numeste toaleta japoneza. Te va ajuta sa faci economii de hartie si prezinta in acelasi timp si un aspect ecologic ce nu trebuie neglijat. WC suspendat

Este un tip de WC mai modern, dar foarte igienic, estetic, silentios si care nu ocupa foarte mult spatiu. Un vas WC suspendat este cel care vine in modele moderne si ofera un aspect cat mai organizat si estetic baii tale.

Cum sa alegi vasul de WC potrivit?

Pe langa chiuveta, bideu sau alte elemente prezente in baie precum robinet sau dus, vasul de wc este un accesoriu foarte important din baie. Tocmai de acees, va trebui sa tii cont de mai multe aspecte atunci cand il alegi. Ia in caclcul aspectul, functionalitatea, materialele din care este fabricat, dar si raportul calitate-pret.

Atunci cand alegi un vas WC va trebui sa tii cont si de stilul baii tale. Daca ai o baie cu un stil mai clasic, traditional, poti alege un vas WC clasic cu picior, montat pe sol. In cazul in care ai o baie cu un stil design, contemporan, va trebui sa alegi un vas cat mai modern, suspendat, de exemplu.

Este important sa tii cont si de spatiul in care va fi asezat vasul WC, astfel ca va trebui sa il alegi si in functie de dimensiuni. De asemenea, consumul de apa este un criteriu important de care sa tii cont atunci cand alegi un vas WC pentru baia ta. 

FOTO: jollycluj.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare