Amenajarea casei

#piatraonline.ro #alee #ghivece #alee curte #piatra cubica

Ce materiale de constructie sa alegi pentru amenajarea curtii interioare!

Aleile si bordurile din curtea casei sau din gradina au atat rolul de a infrumuseta spatiul verde de langa casa, cat si unul de protectie in fata impuritatilor acumulate in urma ploilor abundente. Aceasta investitie este menita sa iti asigure tot confortul pe termen lung, de aceea trebuie sa te reflectezi adanc asupra deciziei, inainte sa alegi materialele de amenajare a curtii interioare.

Cand optezi pentru variante ieftine si de proasta calitate, reparatiile ajung sa te coste o avere in timp. Informeaza-te corect si ia apoi o decizie inteleapta pentru viitor. Iata cateva dintre cele mai potrivite materiale de constructie in amenajarea aleilor de langa casa!

Alei din piatra cubica

Piatra cubica este un material excelent pentru amenajarea aleilor pietonale si chiar a teraselor de langa casa. Duritatea sa o face ideala pentru zonele de trafic intens, iar rezistenta la greutati mai mari poate fi sporita prin montajul pe sapa de beton.

Piatra cubica comercializata de Rock Star Construct este perfecta pentru trasarea cailor de acces sau pentru delimitarea rondurilor de flori de langa casa. Specialistii de la Rock Star Construct recomanda impermeabilizarea pietrei cubice pentru o rezistenta sporita.

Terasa pavata cu travertin

Pavajul din travertin se dovedeste alegerea perfecta pentru realizarea unei terase de exterior. Travertinul Noce Vein de la Rock Star Construct este taiat si fasonat, astfel incat sa alcatuiasca o suprafata eleganta si antiderapanta in curtea interioara.

Grosimea placilor de travertin este de 3 cm, acestea imbinandu-se cu ajutorul adezivului Weber Stone. O terasa de exterior se dovedeste perfecta pentru petrecerea timpului liber intr-un mod relaxant, pavajul de travertin asigurand un decor stilat in curtea casei tale.

Decoreaza cu ghivece elegante

Asigura un decor verde in curtea casei tale, folosind ghivecele de flori Vaso Con Righe de la RockStar Construct. Realizate din piatra compozita, ghivecele si jardinierele de flori se dovedesc o solutie perfecta pentru a plasa florile ale preferate pe terasa, pe marginea aleilor sau la intrarea in casa.

Ghivecele Vaso con Righe sunt rezistente la ciclul inghet/dezghet, au o greutate redusa si sunt prevazute cu sistem de drenaj al apei.

Placheaza zidurile

Pentru un decor de efect, poti placa zidurile casei si gardul din beton cu fasii de piatra naturala. Coloritul atragator al fasiilor de piatra naturala montana rusty brown asigura un decor elegant in curtea interioara a casei tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea