Amenajarea casei

#piatraonline.ro #chiuveta #chiuveta travertin

Avantajele unei chiuvete din travertin: de ce este alegerea perfecta pentru baia ta!

Planuiesti reamenajarea baii si iti doresti sa ii imprimi o nota de lux, fara a investi sume fabuloase? Afla ca succesul demersului tau sta in detalii precum alegerea celor mai potrivite materiale de lucru. Travertinul este unul dintre acestea si este excelent pentru obiectele sanitare, precum chiuvetele. Descopera care sunt avantajele acestui tip de chiuveta si de ce merita, asadar, investitia!

Baia este, prin definitie, o incapere destinata relaxarii si rasfatului. De aceea, la amenajarea casei, este important sa ii acorzi o atentie deosebita. De la alegerea pardoselii perfecte la cea a obiectelor sanitare care sa ii imprime un aer de lux si de confort, fiecare detaliu este important.

Travertinul, un material folosit de mii de ani la lucrarile de amenajare, ar putea fi solutia perfecta pentru o baie somptuoasa, dar in care nu este necesar sa investesti sume uriase de bani.

De ce o chiuveta din travertin?

Travertinul este o roca sedimentara folosita extensiv ca material de constructie, datorita aspectului sau inedit si a rezistentei sale. Disponibil intr-o paleta generoasa de culori pamantii, travertinul poate fi sculptat intr-o puzderie de forme, fiind utilizat cu succes la realizarea de chiuvete de baie si de bucatarie cu aspect luxos si modern, cu o nota de eleganta subtila.

Chiuvetele din travertin Rock Star Construct au texturi unice, un design deosebit si sunt disponibile in trei variante distincte de colorit - Classic, Yellow si Noce - in asa fel incat sa se potriveasca perfect cu restul elementelor alese la amenajare, totul la preturi ce pornesc de la 385 lei.

Lavoarele din travertin Rock Star Construct, cu forma lor simpla, sferica si dimensiuni potrivite (diametru de 40,5 cm si o inaltime de 15 cm), se incadreaza perfect intr-un blat din acelasi material sau intr-unul din marmura, cu colorit similar.

Cum ingrijesti o chiuveta din travertin?

Ingrijirea atenta a travertinului este esentiala pentru mentinerea, pe termen lung, a coloritului si texturii speciale a acestuia. Asadar, pentru a evita incidentele neplacute, evita curatarea chiuvetei din travertin cu bureti abrazivi si cu produse pe baza de amoniac, acide, caustice ori cu clor sau inalbitor.

La comandarea unei chiuvete din travertin Rock Star Construct, primesti automat si setul complet destinat impermeabilizarii si intretinerii periodice a acestui obiect sanitar cu aspect pretios.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea