Amenajarea casei

# vestiar metalic #vestiar

Cateva situatii concrete in care ai nevoie de un vestiar metalic acasa!

Multe activitati profesionale impun folosirea unui vestiar metalic la locul de munca, insa cum te-ar putea ajuta acest mobilier si acasa? Din obisnuinta, majoritatea cumparatorilor cred ca vestiarul este potrivit doar mediului profesional, insa nu este deloc asa. Fiind un mobilier ca oricare altul, singurele diferente constand in materialul metalic din care este confectionat si designul adaptat in special pentru utilitatea depozitarii, acesta poate fi folosit in orice spatiu, fie la munca, fie acasa.

Culori si dimensiuni compatibile cu locuinta personala

Culorile in care poate fi achizitionat un vestiar sunt foarte ofertante, putand integra cu usurinta acest "cavaler in armura" in orice spatiu doresti. Daca tonurile de gri ti se par prea sobre, atunci cu siguranta rosul, galbenul, verdele, albastrul sau portocaliul vor fi pe placul tau. Indiferent de aranjamentul cromatic al incaperii, vestiarul isi va gasi un loc perfect pentru a incanta atat vizual, cat si practic. In plus, gama extrem de bogata de dimensiuni te va ajuta sa il pozitionezi in orice spatiu, fara a bloca accesul spre alte locatii din casa.

Probabil acum te intrebi cum te-ar putea ajuta un vestiar metalic in propria locuinta si cum ar arata un mobilier cu structura metalica alaturi de celelalte piese de mobilier? In general, vestiarul este folosit, in orice domeniu, pentru a aseza imbracamintea de schimb, echipamentele de lucru si obiectele destinate exclusiv unei anumite profesii. In acest fel, se rezerva un loc special pentru organizarea articolelor care nu ar fi potrivite depozitarii in dulapul cu haine, de exemplu.

Cuvantul cheie: organizarea

Asadar, daca lucrezi intr-un domeniu care presupune utilizarea unor uniforme specifice, pe care nu vrei sa le amesteci cu imbracamintea civila, cu ajutorul unui vestiar din metal poti separa clar cele doua tipuri de tinute. Iata cateva dintre situatiile in care te poti bucura de avantajele oferite de un vestiar metalic chiar la tine acasa!

  • Atunci cand lucrezi intr-un mediu in care uniforma este obligatorie;
  • Cand vrei sa iti organizezi mai bine echipamentele de munca;
  • Cand esti antreprenor, iar casa ta este si sediul firmei;
  • Cand ai in familie membri activi pe plan sportiv sau pentru care sportul este o profesie;
  • Cand vrei ca spatiul de acasa sa fie mai bine organizat.

Lucrezi in bucataria unui local, ai un atelier auto sau te ocupi cu diverse reparatii? Lucrezi in constructii, domeniul infrumusetarii, in unitati medicale, farmaceutice sau de cercetare? Esti cadru militar sau sportiv cu acte in regula? Te-ai gandit vreodata sa iti organizezi toate uniformele, hainele folosite cu precadere la munca si incaltamintea aferenta intr-un vestiar metalic?

Compartimentare inteligenta

Compartimentarea curat/murdar, suportul pentru umerase, politele pentru prosoape, incaltaminte si articolele folosite pentru protejarea capului, precum si suportul pentru umbrela sau alte accesorii vor contribui la sistematizarea impecabila a tuturor obiectelor personale utilizate la munca.

Fiecare meserie are un set specific de instrumente. Trusele profesionale pot fi depozitate in vestiar, fara a le amesteca cu alte obiecte casnice. Echipamentele de protectie, de la casca, manusi, veste pana la cizme pot fi organizate in interiorul mobilierului. Daca esti antreprenor si firma ta are sediul in locuinta personala, un vestiar este ideal pentru tine.

Te pasioneaza sportul, esti instructor de fitness sau bodybuilding? Esti tehnician maseur sau terapeut si iti desfasori activitatea si acasa? Vestiarul reprezinta solutia perfecta pentru depozitarea echipamentelor, accesoriilor si produselor cosmetice sau nutritive folosite.

Organizeaza-te ca la carte cu ajutorul unui vestiar metalic, indiferent de domeniul in care activezi! Rezerva un coltisor din casa special articolelor cu uz profesional! 

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea