Amenajarea casei

#amenajari moderne #amenajare casa

Idei de amenajari moderne pentru interiorul unei incaperi

Amenajarea locuintei este o sarcina solicitanta, pentru ca exprima o reflexie a personalitatii si totodata se creeaza un ambient ce se doreste a fi in tendinte, primitor, functional. Livingul este acea incapere comuna in care toti rezidentii trebuie sa se simta bine. Amenajarea acestuia poate fi cea mai mare provocare, insa odata gasita reteta perfecta, rezultatele pot fi mai mult decat satisfacatoare. Mizeaza pe obiecte si decoratiuni functionale

 

Daca sunt respectate cateva reguli legate de culoare si cele ce tin de proportii, selectarea canapelei ideale, a covorului sau a corpurilor de mobilier ce asigura buna organizare a incaperii, lucrurile nu sunt foarte complicate. Este cert, ca nu se va da gres bazandu-se pe minimalism si culori neutre, astfel se va crea aspect aerisit si vor exista optiuni variate de personalizare. Practic, o canapea cu textura placuta sau un coltar in nuante de gri, o masuta de cafea din lemn natur si o comoda TV vor completa perfect un ambient minimalist, dar functional.

Ofera un aer modern cu tablouri canvas

Pasul dificil vine odata cu selectarea accesoriilor ideale. Selecteaza perne colorate pentru canapea si vaze decorative pentru masuta de cafea. Pentru pereti mizeaza pe tablouri canvas. Aceste elemente decorative intregesc perfect orice ambient modern, oferind un vibe dinamic sau dimpotriva relaxant livingului. Canvasul poate reprezenta proportia de 10% care ofera culoare si amenajarii sau dimpotriva elementul ce aduce echilibru aducand un punct de atractie incitant.

Creeaza un punct de interes alegand tema reprezentativa, un living prietenos este intotdeauna creat in jurul unui canvas ce are ca tema natura. Poti aduce energie alegand tablouri canvas pentru sufragerie cu teme abstracte. Acestea contribuie la crearea unui decor tineresc autentic. Tablourile canvas pot lua cu usurinta locul oglinzilor folosite ca elemente decorative de multi dintre romani dar si a tablourilor clasice.

Cei care nu sunt hotarati asupra temei, a dimensiunii sau a variantei - simplu sau multicanvas -  pot analiza oferta unui magazin de tablouri canvas. Pot descoperi astfel mai multe detalii despre ce inseamna aceasta forma de manifestare artistica, cum va intregi un astfel de tablou un decor autentic dar si o varietate tematica exploziva. 

FOTO: tabloumodern.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea