Amenajarea casei

#montaj pe blat #lavoar

Beneficiile lavoarelor cu montaj pe blat. Recomandari de la GQS German Quality

Lavoarele cu montaj pe blat devin din ce in ce mai populare datorita designului lor minimalist, al caracterului practic si al versatilitatii. Acestea vin intr-o gama larga de stiluri si dimensiuni, prin urmare, se vor potrivi oricarui stil de amenajare din baie. Lavoarele pe blat pot fi asociate cu orice baza sau blat si cu orice tip de baterie, fiind de asemenea si cel mai usor de instalat.

 

Ce este un lavoar cu montaj pe blat?

Un lavoar pe blat este pur si simplu un bazin care este montat pe o suprafata plana. Aceasta suprafata ar putea fi un blat de lavoar suspendat sau o baza de lavoar sub forma de dulap cu sertare – care poate fi montata pe perete sau pe sol.

Lavoarele pe blat au in general aspectul unui bol mare, desi pot avea o varietate de forme si dimensiuni. Principala diferenta este ca nu au nevoie sa se conecteze la peretele din spate.

Care sunt beneficiile lavoarelor cu montaj pe blat?

In primul rand, acestea tind sa ofere mai mult spatiu. Deoarece se aseaza deasupra blatului, pot fi plasate oriunde pe suprafata acestuia, astfel incat sa corespunda pozitiei care functioneaza cel mai bine pentru tine.

De obicei lavoarele cu montaj pe blat nu detin un orificiu pentru baterie, iar acest aspect iti ofera mai multe optiuni pentru amplasarea bateriei de lavoar. Aceasta poate fi integrata atat in spatele bazinului, in stanga sau in dreapta acestuia, cat si incastrata in perete. Alegerea este a ta, important este sa obtii un aspect armonios.

Un alt avantaj al acestora este finisajul uniform de pe toata suprafata bazinului, inclusiv din spatele acestuia. Devine astfel o alegere excelenta daca asezi lavoarul in fata unei oglinzi, deoarece nimeni nu doreste sa vada o margine gri nesmaltuita in fiecare zi!

Lavoarele cu montaj pe blat vin intr-o varietate mare de forme si dimensiuni. Avantajul de a avea un obiect care se monteaza deasupra unei suprafete plane este ca nu trebuie sa se potriveasca niciunor parametri specifici de amenajare.

Recomandari de la GQS German Quality

Fie ca esti in cautarea unui aspect ultra modern, specific hotelurilor de lux sau a unui aspect mai rustic, clasic, vei gasi cu siguranta un model care bifeaza toate casutele de stil. Iata cateva dintre cele mai populare lavoare pe blat, disponibile in portofoliul GQS German Quality:

Deante Tess - GQS German Quality

Deante Tess este un model dreptunghiular, avand interiorul si marginile rotunjite. Finisajul antracit il plaseaza cu succes intr-o baie amenajata in stil industrial. De asemenea, poate fi completarea perfecta intr-un design descris de o schema cromatica alb-negru.

Riho Avella - GQS German Quality

Avand un design avangardist, lavoarul pe blat Riho Avella este descris de o forma ovala perfecta si un finisaj alb mat. Conturul realizat impecabil ofera o nota aparte de rafinament. Pentru o baie moderna, cu accente futuriste este solutia ideala. Este realizat din compozit Solid Surface - material cu aspect de piatra, foarte rezistent, omogen, neporos, compus dintr-un amestec de minerale naturale si rasina acrilica.

Olympia Metamorfosi - GQS German Quality

O baie cu design nonconformist nu poate fi completa fara un lavoar pe masura. De cele mai multe ori, lavoarele colorate in interior sunt cele care aduc farmecul intr-o baie descrisa de elemente extravagante. Un astfel de model este Olympia Metamorfosi, ce are finisaj negru pe exterior si mai multe optiuni pentru zona interioara. Astfel, in functie de schema de culori din baia ta, poti alege un finisaj verde, albastru, alb, rosu sau portocaliu.

O multime de modele de lavoare pe blat asteapta sa fie descoperite pe germanquality.ro. Acestea sunt doar cateva dintre variantele care pot ajunge piesele de rezistenta din baia ta.

FOTO:  germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea