Case de lux: o locuinta fabulos de simpla, dar incredibil de scumpa din San Francisco

Amenajarea casei

#san francisco #case de lux #amenajare casa # amenajare locuinta # design casa

Case de lux: o locuinta fabulos de simpla, dar incredibil de scumpa din San Francisco

Episodul de astazi al serialului nostru "Case de lux" iti aduce in prim-plan o locuinta din San Francisco. Desi este amenajata foarte simplu, aceasta locuinta costa 6 milioane de dolari, insa proprietarii spun ca are tot ceea ce ii trebuie pentru o familie cu copii. Descopera si tu cum arata casa de lux din San Francisco si inspira-te din designul ei!
 

Camere amenajate in stil clasic-modern

Fara nicio urma de opulenta, casa de lux este amenajata in stil clasic-modern, adica imbina atat elemente care nu se demodeaza niciodata, cat si elemente inedite, care ofera un plus de personalitate spatiului. Locuinta este amenajata pe 3 etaje si dispune de 4 dormitoare, 5 bai, o bucatarie open space, un living room si o crama. Unul dintre dormitoare este prevazut cu dressing spatios, ideal pentru depozitarea hainelor si economisirea spatiului.

De asemenea, exista si cateva camere pentru oaspeti, amenajate foarte simplu, dar suficient de confortabile incat sederea sa fie una placuta.

Livingul de la parter se remarca prin peretele din sticla care ofera o priveliste superba spre un parc din apropiere, iar semineul este un element de decor perfect pentru a incalzi (fie si artificial) atmosfera.

Pentru bucatarie, a fost ales lemnul masiv, iar nuanta predominanta este maro-oranj. Electrocasnicele moderne sunt incastrate in mobilier, astfel incat sa se pastreze decorul simplu si minimalist.

Dormitoarele sunt simple si elegante, cu cate o nuanta predominanta. In general, proprietarii au mizat pe nuantele pastelate si neutre cu unele de accente de culoare, atat in camerele de dormit, cat si in bai.

Terasa, curtea interioara si cele doua garaje completeaza proprietatea

Proprietarii casei de lux au avut grija si de exteriorul locuintei, astfel ca pentru propria lor relaxare, au amenajat o terasa spatioasa si o curte interioara ferita de ochii curiosilor. La subsol exista doua garaje, care pot adaposti mai multe masini.

Curtea interioara, desi nu este foarte spatioasa, este amenajata pe doua niveluri, cu mobilier de exterior si plante decorative, iar pe langa gard au fost cultivate cateva soiuri de legume cu crestere rapida: salata verde, spanac, ridichi si rucola.

Sursa foto: zillow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului