Amenajarea casei

#pereti #dormitor #living #lustra #buline #cercuri

Bulinele in designul casei tale

Bulinele, simpaticele sfere colorate in stiul anilor '50, sunt din nou la moda! Mai mici sau mai mari, pictate in diverse culori, cercurile care te fac sa zbori pe culmi inalte ale imaginatiei s-au intors. Asa ca nu mai sta pe ganduri si "imbulineaza-ti" casa intr-un mod cat se poate de placut. Iata de ceea ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa o faci.

Picteaza-ti peretii in buline

Da un plus de personalitate camerei tale si picteaza peretii cu buline de diferite dimensiuni. Nu trebuie neaparat sa umpli toate cercurile, unele le poti lasa necompletate, oferind astfel "adancime" zidurilor tale. Alte buline pot fi colorate cu o nuanta mai fada, altele pot fi accentuate.

Speculeaza culorile

Peretii unei camere nu pot fi varuiti intr-o paleta cromatica prea diversificata, fara sa fie coplesitori pentru privire. Insa cand vine vorba de buline, poti lasa imaginatia sa se joace mai bune cu nuante. Incearca sa pictezi diferit fiecare cerculet, pentru a te bucura de un dormitor care sa-ti stimuleze creativitatea.

Joaca-te cu contrastele

Ai un perete alb si vrei sa-l animi? Nimic mai simplu, fa-l "dalmatian" si umple-l de pete negre. Acelasi procedeu il poti folosi, de exemplu, pentru a evidentia un perete mai inchis la culoare. Adaugi astfel personalitate camerei tale si diversifici spatiul tau intim.

Confera eleganta prin buline

Pastreaza aspectul elegant al livingului tau prin uniformizarea bulinelor. Cu cat spatiul dintre ele este mai mare, iar ele sunt de aceeasi dimensiune, cu atat aspectul general al camerei va fi mai elegant. Nu este nevoie sa pictezi fiecare perete, insa este important sa pastrezi acelasi stil atunci cand te hotarasti sa o faci.

Joaca-te cu diversitatea bulinelor

Acceseaza-ti spiritul ludic si lasa-ti imaginatia sa zboare! Unul mare aici, un cerc mai mic acolo, nu conteaza dimensiunea, important este sa te joci. Urmareste linia camerei si distreaza-te cu o paleta de culori. Poti monta si o lustra rotunda. Obtii astfel o camera ideala pentru copilul tau sau, de ce nu, pentru tine.


Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului