Amenajarea casei

#bijuterii #dulap #vesela #statuete #vaze #usi #dulap din sticla

Dulapuri din sticla pentru un design chic al casei

Mobilierul din sticla este cu siguranta una dintre alegerile pe care le faci atunci cand iti doresti sa-ti impresionezi musafirii. Sticla confera eleganta si stil unei camere, iar cand ne referim la piese si dulapuri de sticla, atunci putem fi siguri ca am facut alegerea potrivita. Iata cateva propuneri chic, realizate de cei de la decoist.com. Tie ce model iti place?

Dulapul cu design simplu si modern

Una dintre cele mai bune alegeri, dulapul din sticla cu un design simplu, totodata modern este format din patru corpuri separate, care se imbina atat de armonios, incat ai impresia ca este doar unul. Usile cu ferestre din sticla te invita sa-ti depozitezi carti si reviste colorate, pentru a intra in contrast cu albul de fond al dulapului.

Dulapul din sticla si fier

Sticla si fier! Iata o combinatie la fel de reusita pentru dulapul din livingul sau holul tau, precum modelul de mai de sus. Pictat intr-o singura culoare, acoperit de usi mari din sticla, este de preferat sa umpli acest dulap cu obiecte din metal stralucitor, cum sunt statuetele sau ramele de fotografii.

Dulapul din sticla translucida

Sticla translucida confera luminozitate acestui dulap, indiferent de coltul camerei in care il vei aseza. Pana la urma, este o chestiune personala daca iti place sa dezvalui totul sau nu. Aici iti poti expune bijuteriile, obiectele antice ori seturi de vesela din cristal.

Dulapul cu design industrial

Stilul industrial, extrem de popular in SUA si nu numai, poate fi alegerea perfecta atunci cand vrei sa-ti personalizezi baia, spre exemplu. Alaturi de sticla, aceste cabinete sunt facute din otel si zinc, ceea ce le confera un aspect industrial.

Cabinetul in stil vintage

Vrei un stil vintage care sa-ti aminteasca de dulapul de pe vremea bunicii? Alege acest cabinet stil farmacie, asa cum existau la inceput de secol XIX si faleste-te cu el in fata prietenilor. Negrul emailat contrasteaza puternic cu rafturile si usile din sticla. Poti sa-ti depozitezi aici fotografii, vaze, bijuterii sau chiar o colectie de aparate foto.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea