Amenajarea casei

#amenajare birou #birou #amenajari interioare #confort

Birourile in care te simti ca-n parc. Cine sunt norocosii care lucreaza aici

O atmosfera relaxanta stimuleaza creativitatea la munca, dar in ciuda acestui adevar simplu nu peste tot gasesti birouri care sa reflecte o atmosfera degajata la serviciu.

O companie din Ho Chi Minh, Vietnam, a reusit insa sa faca un pas important spre stilul marilor corporatii americane, amenajand un sediu central in care angajatii au impresia ca au iesit la o plimbare in parc si nu la corvoada zilnica de la locul de munca.

Iata cum arata un spatiu de birouri din fosta tara comunista din Asia de Sud-Est.

Intalnire cu natura

Majoritatea salilor in care se desfasoara activitatea angajatilor de la Evolable Asia au fost amenajate astfel incat sa combine stilul cubiculelor clasice de cladiri tip office cu o atmosfera pe care o poti intalni doar in parcurile din oras.

Si nu se refera doar la spatiile in care trudesc de zor functionarii, ci si la cele dedicate discutiilor cu clientii. Asa ca o negociere de contract se poate derula fie la birou, fie pe un petec de iarba asezat chiar in mijlocul incaperii respective.

Spatii de relaxare

Nu doar zonele de munca sunt concepute astfel incat sa asigure un confort psihic angajatilor si vizitatorilor, ci si spatiile de relaxare, insule verzi cu iarba reala, chioscuri ca intr-o gradina cu tipic englezeasca sau holuri incarcate de verdeata sunt elementele care definesc sediul acestei companii.

Aici poti iesi sa iti limpezesti mintea dupa o activitate intensa de cateva ore, poti servi masa sau poti organiza o sedinta de lucru mult mai degajata cu colegii implicati intr-un proiect.

Viziune unitara

Chiar si birourile tradeaza interesul companiei de a-si face angajatii sa lucreze in echipa. Create in stil minimalist, din materiale simple, birourile sunt unitare, nu individuale, cu zone laterale dedicate pauzelor recomandate pentru destinderea corpului intepenit in scaun, iar decorul cu dungi multicolore sugereaza discret acceptarea diversitatii intr-un spatiu comun.

Foto: designboom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea