Amenajarea casei

# paste 2018 #vopsit oua #decoratiuni paste

5 decoratiuni pentru Paste care iti vor aduce primavara in casa

Miniaturi cu iepurasi, ousoare colorate din ciocolata si lalele proaspete. Sunt doar cateva dintre elementele traditionale care configureaza atmosfera de Paste. Decoratiunile acestea aduc si un aer de primavara in casa fiecaruia. 

 

Si pentru ca mai sunt doar cateva saptamani pana la Paste, iti propunem cateva elemente decorative pe care le poti face acasa foarte usor. Ba chiar reprezinta o activitate perfecta de pus in practica impreuna cu copiii.

Oua aurii

Nu, nu am descoperit gaina care face oua din aur, dar e clar ca ouale aurii pot deveni piese decorative foarte interesante. Chiar daca nu gasesti vopsea de oua speciala, poti sacrifica 3-5 oua pe care sa le vopsesti cu un spray cu vopsea. Si am spus ca le sacrifici pentru ca e bine sa ramana doar de decor. Fie vorba intre noi, oricum nu ti-ar veni sa strici asa minunatie.

"Morcovul" urias

Si ce-i place iepurasului de Paste mai mult si mai mult? Morcovii, evident! Ei bine, cu putina imaginatie poti crea un element decorativ foarte interesant folosind lalele artificiale portocalii. Practic, cu ajutorul florilor poti realizezi pe usa de la intrare imaginea unui morcov urias. La urma urmei, intrarea in casa nu trebuie decorata doar cu coronite de Craciun. Merge si un morcov de Paste/

Vaze colorate

Nu e nevoie sa dai fuga in magazin pentru a cumpara vaze multicolore. Ai nevoie doar de pahare si de colorant alimentar. Aseaza cateva floricele in aceste vase transparente, apoi picura in fiecare cate un strop de colorant diferit. Apa va capata o nuanta vesela, la fel si toata incaperea.

Coronita cu oua decorative

In magazinele de bricolaj vei gasi o multime de accesorii pe care le poti folosi pentru a crea diverse decoratiuni pentru Paste. Vei gasi inclusiv pungute cu oua din plastic, foarte colorate. Realizeaza din cateva crengute subtiri o coronita, apoi fixeaza pe ea ouale si cateva bucati din panglica. Vei obtine astfel o piesa decorativa care va fi admirata de toata lumea.

Aranjamente florale

 

Profita de florile primaverii si realizeaza aranjamente cat mai vesele, cat mai colorate. Lalele multicolore, frezii, zambile, toate pot fi prinse in buchete si asezate in vase mai mari sau mai mici pentru a decora incaperile.

Foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului