Amenajarea casei

#lumina #feng shui #arta #trucuri #ordine #usi inchise #obiecte ascutite

Amenajeaza-ti casa feng shui in 2013!

Este timpul sa incepi noul an in armonie si sa ai o viata linistita in propriul camin. Poti incuraja energiile pozitive sa patrunda in casa ta respectand cateva trucuri feng shui simple si eficiente. Acestea iti "curata" casa de energii negative si iti creeaza echilibrul energetic al caminului de care ai nevoie!

Arunca tot ce este stricat si nu iti mai place din casa!

Nu pastra in casa ta lucruri deteriorate, care nu mai pot fi reparate sau obiecte care nu iti mai sunt pe plac. Nu le tine doar ca sa fie acolo, pe post de "bibelouri", deoarece atrag energiile negative si iti distrug linistea din camin.

Pastreaza ordinea in caminul tau!

Dezordinea din casa este ca un magnet pentru energiile negative, care abia asteapta sa iti intre in casa si sa iti distruga armonia din sanul familiei.

Cea mai buna arma impotriva acestor energii nocive in casa ta este ordinea. Principiile feng shui spun ca o casa curata este o casa norocoasa.

Renunta la obiecte sau piese de mobilier cu unghiuri ascutite!

Unghiurile ascutite din casa – in special cele ale pieselor de mobilier – sunt purtatoare de energii negative.

Arta feng shui spune ca, atunci cand un colt de mobila sau unghi ascutit este indreptat spre tine, iti transmite unde cu energii distructive si te incarca negativ.

Renunta la aparatura electronica in dormitor!

Scoate din dormitor televizorul, calculatorul si scapa de orice aparatura electronica mai dispui din aceasta camera, pentru a atrage armonia si energiile pozitive in viata de cuplu.

Aceste dispozitive electrice si electronice sunt purtatoare de energii negative.

Tine usile camerelor inchise pe timpul noptii!

Nu dormi cu usa deschisa la dormitor, deoarece vei atrage energiile din celelalte camere. Specialistii feng shui te sfatuiesc ca, pe timpul noptii, sa inchizi toate usile camerelor din casa, pentru a separa energiile si a nu le lasa sa se amestece intre ele.

Permite luminii naturale sa patrunda in caminul tau!

Lumina naturala este aducatoare de energii pozitive in camin. Arta feng shui incurajeaza amenajarea si decorarea locuintei, astfel incat sa permiti cat mai multor surse de lumina naturala sa patrunda in casa. Cu cat folosesti mai putine surse de lumina artificiala, cu atat atragi mai putine energii negative in locuinta ta.

Foto: dec0r.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului