Amenajarea casei

#tapet #accesorii #veioza #masute de cafea #cutii depozitare #tablouri handmade #abajuri #utilizare tapet

7 moduri in care tapetul te salveaza

Credeai ca tapetul este doar o metoda clasica de a decora peretii? Probabil ca in tot acest timp ai subestimat numeroasele moduri in care tapetul te salveaza cand vrei sa iti amenajezi locuinta in mod original si compatibil cu personalitatea ta.

Tapetul este un material decorativ foarte versatil, disponibil in numeroase nuante si modele, cat sa iti indeplineasca toate asteptarile in privinta stilului de design pe care ti-l doresti acasa. In plus, el nu se aplica exclusiv pe pereti, ci pe multe alte suprafete, la care poate nici nu te-ai fi gandit pana acum. Afla in cate moduri te salveaza tapetul, cand vrei sa fii cel mai iscusit designer de interior pentru propria casa!


1. Tablouri homemade

Nu te-ai nascut cu talentul lui Picasso, insa poti realiza tablouri homemade incredibile, cu ajutorul tapetului. Cumpara rame clasice de tablou si cateva fasii de tapet cu modelele compatibile cu nuanta peretilor/stilul de amenajare al livingului sau, de ce nu, al holului.

Lipeste in zona panzei de pictura tapetul ales si monteaza tablourile pe perete. Efectul vizual este spectaculos, iar investitia - minima!


2. Masute de cafea cu personalitate

Tapetul mai poate fi folosit si la reinventarea masutelor de cafea clasice si banale in aspect, transformandu-le in adevarate piese-statement intr-o incapere. Important este sa alegi un model si o combinatie de nuante care sa fie in deplin acord cu restul mobilierului.


3. Accesorii pentru masa colorate

Ai multe tavi albe inexpresive? Foloseste bucati mici de tapet pentru a infrumuseta vesela si alte accesorii pentru masa, daca vrei sa iti impresionezi cu adevarat musafirii.


4. Usa reconditionata

O usa veche, cu suprafata zgariata sau patata, poate deveni ca noua cu ajutorul tapetului. Acoper-o cu un model de tapet inspirat si da-i o viata noua!


5. Cutii de cadou artistice

Orice cutie uzata pare proaspat cumparata dintr-un magazin de cadouri chic, daca o imbraci intr-un tapet frumos colorat. Astfel, banii pe care i-ai investi in ambalajul unui dar, pot merge in alte directii.


6. Veioza cu abajur nou

Veioza ta isi poate schimba rapid infatisarea, daca ii decorezi abajurul cu o fasie de tapet in nuante deschise (ai grija sa permita luminii sa treaca de material).


7. Cutiile de depozitare cu etichete chic

Iti place sa iti organizezi obiectele in cutii pentru depozitare? Atasa-le etichete chic, folosind dreptunghiuri din tapet si notand deasupra continutul lor!



Sursa foto: glo.msn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea