Amenajarea casei

#culori locuinta #alb #feng shui #verde #roz #camera copilului

6 culori potrivite pentru camera copilului

Camera copilului tau poate sa defineasca personalitatea si imaginatia acestuia si ii influenteaza comportamentul, asa ca amenajeaza-i spatiul in functie de dorintele si ideile sale. Foloseste creativitatea lui, precum si imaginatia ta si alegeti impreuna cele mai inspirate culori pentru a decora camera copilului. Iata cateva idei de nuante pe care le poti folosi pentru a amenaja dormitorul micutului tau.

1 Verde

Adauga un strop de natura in camera copilului tau, folosind o nuanta de verde. Aceasta culoare este usor de combinat cu alte nuante complementare. Astfel, camera copilului tau va fi vesela si senina, perfecta pentru a-l binedispune inca de la primele ore ale diminetii si, totodata, calmantul perfect pentru a-l relaxa seara si a-i oferi un somn bun.

2 Alb

Aceasta (non)culoare aduce lumina in camera copilului si da impresia de spatiu. Este o culoare foarte potrivita pentru camerele mici. Albul este simbolul puritatii, al inocentei, iar camera copilului tau este ideala pentru a transmite aceste calitati.

3 Purpuriu

In termeni Feng Shui, purpuriul este asociat cu elementul apa, precum si cu bogatia si belsugul. Adauga purpuriu camerei copilului tau si galben pentru a evidentia anumite zone ale camerei.

4 Roz

Asa cum albastrul nu este o culoare doar pentru baieti, nici rozul nu este o culoare care sa caracterizeze doar fetele. Este o nunata amuzanta, luminoasa, care ofera multa bucurie camerei copilului tau. Foloseste aceasta culoare in combinatie cu nuante de verde, alb sau bronz si vei crea un spatiu de joaca minunat pentru cel mic.

5 Turcoaz

Creeaza in camera copilului tau un spatiu in care sa predomine sentimentul de calm si pace, prin amestecul a doua culori: albastru si verde. Astfel vei obtine turcoaz, o culoare care inspira liniste, iar copilul tau va fi relaxat de dimineata pana seara.

6 Magenta

Aceasta este o culoare puternica, vibranta, care ofera o pata de culoare camerei copilului tau. Este indicat sa o asociezi cu alte culori, precum verdele, violetul sau bronzul.


Sursa foto: the-modernhome.blogspot.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea