Amenajarea casei

#lampa #carti #biblioteca #rafturi #dvd #fotografii #fotoliu #colturi

4 idei de rafturi de colt pe perete

De multe ori, atunci cand ne facem planuri pentru designul interior al locuintei, tindem sa ignoram complet aspectul practic al colturilor camerei. Faptul ca spatiul pare ingust si nefunctional ne face sa decoram banalul colt cu diverse obiecte pentru a-l masca, cum ar fi o floare in ghiveci sau un lampadar. Confera-i camerei tale stralucirea de care are nevoie si transforma-ti banalul colt de perete cu ajutorul acestor idei de rafturi, care arata excelent si sunt totodata un spatiu de depozitare perfect.

1 Living

O biblioteca pe coltul livingului tau, care sa fie construita direct in perete, ar putea fi atractia incaperii. Daca si tu gandesti asa, este timpul sa actionezi: poti vorbi cu un constructor care sa-ti transforme peretele fals intr-o superba biblioteca in forma de L, exact ca in imaginea de mai jos. Astfel, alaturi de o lampa sic si un fotoliu confortabil in care sa te relaxezi, coltul livingului prinde o valoare estetica deosebita.

2 Zona de luat masa

Un raft ingenios, construit in stil "piramida" este exact ceea ce aveai nevoie pentru coltul uitat din sufrageria casei tale. Transforma-l intr-un spatiu decorativ si util in acelasi timp cu ajutorul unui raft inedit, care se incadreaza perfect in tema "orientala" a camerei. Ai grija sa alegi culorile si designul potrivit cu restul mobilierului si accesoriilor din camera!


3 Dormitor

Vrei sa ai un dormitor trendy, cu un aspect contemporan, care sa te binedispuna in fiecare zi? Monteaza un raft pe coltul camerei si infrumuseteaza-ti camera cu ajutorul fotografiilor voastre, dispuse simetric in minibiblioteca nou construita. In plus, acesta tip de raft este recomandat in cazul in care vrei sa economisesti spatiu intr-un apartament mic.

4 Birou

Schimba aspectul biroului tau de acasa cu ajutorul unor polite suspendate in forma de "L", pe care sa le integrezi in coltul camerei. Lasa-ti camera sa fie inundata de lumina naturala si alege sa montezi cateva rafturi pe o parte a peretelui care sa-i confere stralucirea si utilitatea practica de care avea nevoie.

In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea cartilor si DVD-urilor tale, poti construi mai multe rafturi care sa semene cu o biblioteca.



Sursa foto:decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea