Amenajarea casei

#lumina #oglinzi #opera de arta #oglinda rotunda #cristale Swarovsky #senzor oglinda

5 tipuri de oglinzi moderne

Oglinda nu reprezinta doar un accesoriu practic, ci si o piesa de mobilier care poate schimba total aspectul unei camere. Oglinzile sunt uimitoare si, uneori, sunt vazute ca piese de arta. Iata cateva tipuri de oglinzi pe care le poti folosi pentru amenajarea camerelor din casa ta.

1 Oglinda Francis

Oglinda Francis este unul dintre cele mai bune exemple de oglinzi care pot imbina cu usurinta stilul functional cu cel decorativ. Potrivit designerului, aceasta oglinda vintage ofera spatiului din incapere un plus de culoare, imbinand elemente cromatice cu opacitatea specifica oglinzii. Forma oglinzii este rotunda, avand o rama minimalista. Se potriveste foarte bine in holul de la intrarea in locuinta sau chiar in baie.

2 Oglinda ZigZag

Aceasta oglinda este formata din mai multe piese colorate, ce alcatuiesc impreuna un tablou colorat. In capatul acestui tablou exista o suprafata neteda care reflecta lumina in cadrul incaperii. Pe langa proprietatile traditionale pe care le are, oglinda ZigZag reprezinta o piesa de mobilier interesanta, care poate crea un decor elegant in camera.

3 Oglinda Eclipse

Eleganta si bunul gust se imbina perfect in oglinda Eclipse. Acest model de oglinda decorat cu cristale Swarovsky ajuta la luminarea corespunzatoare a camerei, intrucat cristalele folosite reflecta mai bine lumina. Este o oglinda eleganta, pe care o poti aseza pe unul dintre peretii dormitorului.

4 Oglinda Sensor

Aceasta oglinda depaseste granitele conventionalului si transpune functiile oglinzii practice la un alt nivel. Accesoriul decorativ este dotat cu un senzor care - atunci cand te apropii de oglinda - se aprinde, pentru a oferi mai multa lumina. Este o oglinda care te ajuta sa te machiezi mai bine si mai repede, intrucat lumina iti ofera mai multa vizibilitate.

5 Oglinda Fiction

Aceasta oglinda, fabricata din sticla, este o adevarata opera de arta. Este construita in asa maniera, incat sa creeze efectul de disparitie, ca in cazul fantomelor, aratand doar o umbra din chipul privitorului.



Sursa foto: interiorholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare