Amenajarea casei

#scari #scari dupa sablon #decor scari #scari pictate #scari cu citate #scari cu tapet

5 moduri creative sa-ti imbraci scarile casei

Scarile interioare joaca un rol deosebit de important in amenajarea si designul casei tale. Ele au atat rol estetic, cat si unul practic, insa in majoritatea cazurilor ele sunt ignorate din punct de vedere al decoratiunilor. Iata 5 idei creative oferite de ivillage.com, prin care si tu iti poti "imbraca" scarile interioare si le poti face parte integranta din decorul locuintei tale.

1 Scari realizate dupa sablon

Vanessa de la Bluet & Clover si-a transformat scarile banale din locuinta, acoperindu-le cu un model realizat dupa un tipar. Intamplator, avea mai multe materiale deja acasa, astfel ca tot acest proiect a costat-o doar 1 dolar. Intai a vopsit scarile in alb, apoi a aplicat sablonul dorit. Chiar daca este o munca laborioasa, merita cu prisosinta.


2 Scari pictate in diverse culori

Inveseleste-ti spatiul de trecere dintr-un loc in celalalt cu ajutorul picturii. Cumpara cateva culori si adauga scarilor tale stralucirea de care au nevoie. Pentru partea pe care pasesti, poti folosi o nuanta in culoarea peretilor sau cat mai apropiata de aceasta.

3 Scari in accente de abanos si cu trepte acoperite de covor

Creatie a designerului de interioare Jenna Burger de la SAS Interiors, aceste scari minunate nu au fost mereu asa. De fapt, Jenna le-a descoperit dupa ce a indepartat vechiul covor. Asa ca a imbracat scara intr-o nuanta de alb deschis cu accente de abanos. La sfarsit, pentru a personaliza spatiul, a adaugat pe fiecare treapta mici carpete.

4 Scari cu citate

Daca te simti inspirat/a cu adevarat, personalizeaza-ti scarile cu citate inspirationale, intocmai cum a facut administratorul de blog Emily A. Clark. Ea a folosit stickere negre pe un fond alb si a preferat cateva citate din cartea The Help, pentru a-i inspira pe cei cinci copii ai sai in fiecare zi.

5 Scari tapetate

Da, ai citit bine, foloseste tapetul pentru a-ti infrumuseta scara interioara. Este o solutie destul de ieftina si deosebit de practica. Pe piata exista o varietate de modele din care sa alegi, ramane doar sa pui in practica acest plan.




Sursa foto:cleo-inspire.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare