Amenajarea casei

#covoare #covoare cu modele #covoare dungate

7 modele de covoare chic si in tendinte

"Numai cerul este limita!". Daca spiritul tau creativ se ghideaza dupa acest principiu si in ceea ce priveste amenajarile interioare, atunci respira adanc si priveste in jos. Da, podeaua este un spatiu la fel de important in designul interior, fiind o zona adesea neglijata. Nu este nevoie sa-i imprimi un model neobisnuit sau sa revopsesti parchetul existent, de cele mai multe ori poti face diferenta cu ajutorul banalului covor. Iata sapte modele de covoare chic de la decoist.com!

Covoare cu modele

1. Ai o camera monocolora si vrei sa-i dai un plus de personalitate? Alege un covor cu model pentru o cale usoara prin care poti sa imbunatatesti vizual spatiul in care locuiesti. Sarah M. Dorsey Designs a folosit o matrita din placaj pentru a vopsi in albastru acest covor alb minunat. Rezultatul este spectaculos.



2. Da frau liber imaginatiei si picteaza covorul din living cu un model simplu si stilat. Asa a facut si Jessi de la Suzie Studios dupa ce a vazut intr-un magazin un covor foarte scump. Si-a cumparat un covor alb pe care l-a modelat singura.




3. "Condimenteaza" estetic spatiul cu ajutorul unei culori vibrante, care sa te incarce de energie. Galbenul lamaie cu siguranta nu este pentru cei conservatori, insa este o nuanta electrizanta. Ce zici de modelul de la Adventures of an Almost 40 Year Old Intern?

Covoare din tesaturi

4. Acest covor realizat de cei de la Scandinavian Deko este ideal pentru camerele de joaca ale celor mici sau ale bebelusilor care exploreaza podeaua. Daca nu stii sa tricotezi, poti apela la un ajutor specializat.

5. Daca te pricepi sa folosesti pistolul de lipit, cumpara cateva role de franghie de iuta si confectioneaza discuri pe care sa le lipesti intre ele. Va iesi o opera de arta lucrata manual, intocmai ca acest covor al celor de la Shelterness.

Covoare dungate

6. Acest covor superb, tesut manual, este creatia celor de la A Beautiful Mess. Textura moale este perfecta pentru picioarele ude, asa ca o idee ar fi chiar sa-l amenajezi in propria baie.



7. Dungile nu au aratat niciodata atat de salbatic. Acest model al celor de la The Home Depot incorporeaza auriul in pielea unei zebre, dar daca vrei un ton mai traditional, poti folosi clasicul alb si negru.



Sursa foto:decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea