Amenajarea casei

#dormitor all white #decoruri all white #all white #amenajare dormitor #dormitor

5 dormitoare all white pe care le vei adora!

Albul este perfect pentru amenajarea unui dormitor. Aceasta culoare nu doar ca inspira curatenie insa da senzatia de spatiu si luminozitate chiar si intr-o incapere mica. Este nuanta perfecta pentru decorarea oricarui dormitor, indiferent ca vorbim despre o incapere foarte mica sau, din contra, despre o incapere foarte mare. Iata cinci idei din care sa te inspiri.

1. Simplu, dar elegant

Pe cat de simplu este dormitorul din imaginea de mai sus, pe atat este de elegant. De la parchet, pana la pat, fotoliu si candelabru, totul este alb. Mai putin covorul care are o nuanta foarte deschisa de gri. Stilul elegant este completat de perdelele si draperiile simple, albe, care ajung pana in pamant.

2. Cu accente de bej si roz

Daca albul perfect nu este pe placul tau, vopseste peretii in nuante de bej si adauga o mocheta in aceeasi nuanta. Mobilierul alb se potriveste perfect in acest decor. Poti da o pata de culoare cu ajutorul pernelor cu decoratiuni in nuante de bej si/sau roz. Totodata, o patura pufoasa in nuante de roz se potriveste perfect in peisaj.

3. Decoratiuni subtile

Un dormitor all white se poate transforma usor cu ajutorul unor decoratiuni subtile, care sa-l scoata din anonimat. O mocheta cu aspect de rogojina si o bancheta in stil rustic se incadreaza perfect in acest decor. Albul mai este estompat de pernele decorative in nuante de gri si de candelabrul din fier forjat.

4. Inspirat din natura

Daca iti plac dormitoarele all white, dar iti place si natura, poti combina foarte bine cele doua elemente. Vopseste peretii in alb, alege un covor alb si un par in aceeasi nuanta. Pentru noptiere poti opta pentru unele ce amintesc de culoarea lemnului. Adauga plante naturale in camera si decoreaza peretii de deasupra patului cu tablouri ce te duc cu gandul la natura.

5. Accente diafane

Un dormitor all white cu accente diafane este o alegere perfecta pentru persoanele romantice. Ai nevoie de un pat jos, un covor pufos si noptiere albe, in forma de clepsire. Perdelele opace de un alb perfect nu trebuie sa lipseasca din peisaj, acestea fiind piesa principala de decor in cazul unui dormitor diafan.

Surse foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului