Amenajarea casei

#decoratiuni toamna #decorare casa toamna #toamna

11 decoratiuni de toamna care vor da farmec casei tale

Toamna este momentul ideal pentru a-ti decora casa si spatiile interioare cu obiecte si culori inspirate, placute si care sa aduca un plus de natura si armonie in viata ta. Fiecare camera din casa merita acum un plus de atentie, iar decoratiile de sezon sunt usor de realizat si surpinzatoare. Astfel, coronitele, pernele decorative, accesoriile in culori inspirate si multe altele, iti pot transforma spatiul intr-un refugiu confortabil de toamna. Iata cateva idei de decoratiuni de toamna care vor da un plus de farmec casei tale.

1. Decoratiuni pentru veranda

Imagineaza-ti cum ar arata veranda ta daca, odata cu venirea toamnei, o vei impodobi cu dovleci de diverse dimensiuni si culori cuverturi confortabile aruncate pe scaune si ghirlande de frunze de toamna. O ideea minunata!

2. Decoratiunii cu dovlecei

Combina luminitele cu cativa minidovlecei la fereastra ta. Poti folosi o farfurie rustica, sau le poti aseza pur si simplu pe pervaz. Nimic mai usor!

3. Perne decorative de sezon

Pernele decorative sunt de mare efect si se pot folosi in multiple moduri. Alege cateva perne de sezon cu imagini sau culori care sa evoce toamna si arunca-le pe canapele sau fotolii.

4. Plante de sezon

Schimba-ti veranda sau gradina! Daca toata vara ai avut plante de vara acolo, acum este momentul pentru cele de toamna. Frunzele lor portocalii vor aduce casei tale vibratii atat de placute.

5. Accentele de culoare

Adauga nuaunte inspirate ca accente sau tuse de culoare cum ar fi rosul, verdele, auriul sau tonurile maronii. Iata cum schimba decorul si dispozitia cateva sfesnice aurii cu lumanri conice in culoarea vinului rosu de toamna.

6. Covoare in culori vibrante

Un covor in culori vibrante poate adauga instant un aer aparte bucatariei tale, in orice moment al anului. Pentru toamna, insa, poti alege culori cum ar fi rozul inchis si bleumarinul, care parca fac pregatirea pentru caderea frunzelor de toamna.

7. Carourile, ideale pentru un peisaj de toamna

Daca exista un model perfect pentru toamna, acesta este cel oferit de carouri, in nenumaratele lor combinatii de culori posibile! Indiferent daca ele apar pe o perna decorativa, pe o patura sau pe un abajur, accentele din carorui aduc spatiului un plus de caldura si confort.

8. Coronite din vita-de-vie

E suficient sa imbraci o coroana din coarde de vita-de-vie si sa aplici pe aceasta decoratiuni de sezon precum merele, frunzele sau florile de toamna.

9. Ghirlande din frunze

Ghirlandele din frunze se pot realiza atat din frunze uscate si lacuite, cat si din frunze de panza sau din hartie in culori de toamna. Creeaza o ghirlanda pe care sa o agati pe semineul tau.

10. Coronita din frunze de stejar

Foloseste cateva manunchiuri din frunze de stejar uscate pentru a face o coroana bogata. Mai ramane sa o agati cu o panglica groasa de culoare galbena, rosie sau portocalie.

11. Licurici in borcane cu capac

Luminitele LED, snur, albe sunt ideale pentru a genera impresia de licurici in serile de toamna. E suficient sa le pui in cateva borcane si sa le asezi la fereastra sau oriunde vei dori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea