Adolescenti

# urmare pasiune #cursuri adolescenti #adolescenti #cursuri #pasiune

Cursuri pentru adolescenti! Cum iti poti ajuta copilul sa-si urmeze pasiunea

Ajuta-ti adolescentul sa-si urmeze pasiunile sau sa-si descopere noi pasiuni cu ajutorul cursurilor dedicate lor. Fie ca sunt pasionati de beaty, moda, gatit sau de programare, exista cursuri speciale pe care le pot urma pentru a-si dezvolta cunostintele acumulate pana in prezent.

Atelierele ILBAH a lansat o noua categorie de cursuri, cursuri pentru adolescenti! Acum, cursurile de Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, Beauty sunt disponibile pentru tinerii interesati sa se pregateasca pentru o cariera de viitor.

Cursurile pentru Adolescenti organizate de Atelierele ILBAH reprezinta o oportunitate de dezvoltare profesionala, experienta care ii ajuta pe tineri sa isi gaseasca un hobby, pe care sa il transforme ulterior intr-o meserie.

Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, sau chiar Beauty sunt doar o parte din domeniile in care trainerii Atelierele ILBAH vor ghida pasii cursantilor, pentru a deprinde secretele unei meserii de interes. Sub indrumare profesionala isi vor descoperi abilitatile, si vor invata cum sa le exploateze.

Cursurile de Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Management, Antreprenoriat, Beauty sunt destinate tinerilor care doresc sa-si implineasca pasiunile, sa descopere pasiuni noi, intr-un mediu prietenos.

Persoane cu valori comune vor impartasi o experienta de cunoastere si autocunoastere la Atelierele ILBAH! In cadrul cursurilor vor fi abordate teme care acopera notiunile de baza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in