Cele mai citite despre activitate profesionala

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Cum sa iti protejezi copilul iarna - Sporturile de iarna

Sporturile de iarna reprezinta bucuria copiilor. Fie ca este vorba de datul cu saniuta, patinaj sau schi, acestia sunt primii care abia asteapta sa se arunce in zapada. Ca orice activitate, sporturile de iarna prezinta insa si unele pericole. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este imbracam

Cele mai noi despre activitate profesionala

Odihna activa sau pasiva in timpul unei zile ploioase?

Citeste ai afla care sunt cele mai bune modalitati de petrecere a unei zile ploioase. Odihna activa sau pasiva – care este mai buna? Afla din articol!

Femme Monumentale. Femme Végétale. – 3 performance-uri care activeaza spatii urban-montane din Brasov

Ce ne preocupa astazi ca persoane, artiste, mame, femei, adolescente? este una din intrebarile care stau la baza explorarii artistice Femme Monumentale. Femme Végétale., proiectul de sustinere, exprimare si angrenare sociala creat si implementat exclusiv de artiste, in perioada august – octombrie 2022, in Brasov. Demersul Asociatiei Developing Art, initiat de Madira in parteneriat cu I Dance You isi propune sa dezbata contextul cultural, social si profesional actual si schimbarile pe care acesta le determina in viata femeilor.

Cutremur in Romania, noaptea trecuta! Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

Romania a fost zguduita de un cutremur in noaptea de miercuri spre joi. Seismul a fost unul de adancime si s-a produs intr-o zona cu activitate seismica intensa. Acesta este cel de-al 15-lea cutremur care are loc pe teritoriul tarii noastre in luna septembrie.