Zodia ta si dragostea

#cucecrire #zodie #astrologie #cum sa-l cuceresti

Ce cuvinte sa-i spui daca vrei sa-l cuceresti definitiv, in functie de zodie

In general, femeile indragostite incearca sa isi foloseasca talentele culinare, sa faca mici cadouri sau sa il duca pe partener in locuri interesante. Pentru a te asigura ca stii ce cuvinte sa ii spui partenerului tau, astrologii iti vin in ajutor. 

Berbec

Cuvintele care ii entuziasmeaza pe barbatii din aceasta zodie sunt foarte simple: ”Putem face cum vrei tu!”. Acesti nativi urasc sa se puna cineva in calea dorintelor lor.

Taur

Nativii Taur sunt foarte fericiti atunci cand partenera ii iubeste. Astfel cuvintele ”Vom fi mereu impreuna!”, sunt un adevarat balsam pentru sufletul sau. 

Gemeni

Nativii din aceasta zodie urasc rutina si au mereu nevoie de stimulare intelectuala si emotionala. ”Haide sa facem lucrurile mai palpitante!”, este fraza care poate deveni o adevarata deviza in cazul sau. 

Rac

Le place foarte mult sa fie protectori cu partenera de viata. Astfel, nimic nu ii va face mai fericiti decat aceste cuvinte: ”Am nevoie de tine!”.

Leu

Adora sa fie inconjurati de admiratoare si au nevoie de atentie constanta. Daca vrei sa fac un barbat Leu fericit spune-i ”Ma intereseaza foarte mult ce spui”.

Fecioara

Sunt perfectionisti si cel mai important semn de apreciere este acela de a le pretui munca si de a le cere sfatul. ”Ma bazez pe ajutorul tau”, sunt cuvintele care ii incanta cel mai tare.

Balanta

Sentimentul de prietenie care dubleaza iubirea este foarte important pentru nativii Balanta. ”Ma simt bine cu tine, facem o adevarata echipa”, aceste cuvinte au un efect magic pentru ei.

Scorpion

Sunt barbati pasionali si neinfricati. Le plac femeile puternice si prefera sa auda mereu ”Esti regele meu, iar eu sunt regina ta”, intr-o forma sau alta. 

Sagetator

”Haide sa plecam intr-o aventura impreuna.” sunt cuvintele fermecate pentru care vei avea toata recunostinta nativilor Sagetator.

Capricorn

Stabilitatea este foarte importanta pentru acesti nativi. ”Vreau o relatie serioasa cu tine”, aceste cuvinte sunt pe placul lor, insemnand ca esti gata sa stai langa ei pe termen lung. 

Varsator

Acesti nativi isi doresc mereu lucruri noi si incitante. ”Vreau sa te simti liber cu adevarat.”, aceasta este declaratia de dragoste pe care barbatul Varsator o asteapta de la partenerele de viata.

Pesti

Nativii din zodia Pesti au nevoie sa stie ca se pot baza pe cineva. Cuvintele care ii pot face fericiti suna mai degraba ca o promisiune. ”Voi fi mereu aici pentru tine”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului