Zodia ta si dragostea

#zodii capricioase #horoscop #dragoste

Ele sunt cele mai capricioase zodii, in dragoste. Mereu nemultumite. Le recunosti?

 

Atunci cand vine vorba de dragoste exista cateva zodii care sunt destul de dificile in materie de relatii. Astrologii spun ca sunt persoane care se declara des nemultumite. Afla de mai jos ce ar trebui sa stii despre acesti nativi.

Balanta

Acesti nativi fac parte din cele mai pretentioase zodii pe toate planurile. Niciodata nu sunt multumiti cu ceea ce au si isi doresc mai mult atat de mai cei din jur, cat si de la ei insisi. In momentul in care in relatia de cuplu exista tensiuni, Balanta se invinovateste si are impresia ca din vina ei se intampla toate lucrurile rele. Atunci cand isi doresc ceva cu ardoare, cei din zodia Balanta au foarte mare incredere in partener/a, insa la final se declara nemultumiti in ciuda faptului ca rezultatele sunt bune. Cer foarte mult de la cealalta persoana si nu ezita sa ii atraga atentia ori de cate ori au ocazia.

Rac

Nativii Rac sunt persoane complicate. Este dificil sa le faci pe plac, iar cei din jur depun un efort destul de mare pentru ca nativii Rac sa fie, in final, destul de multumiti. Partenerul/a de viata al nativilor Rac trebuie sa aiba foarte multa rabdare si sa se asigure ca nu-i supara niciodata pe cei din aceasta zodie. Racul are impresia ca partenerul ei este superficial si ca nu trateaza lucrurile cu aceeasi seriozitate ca el. 

Berbec

Berbecii sunt persoane incapatanate, posesive si perfectioniste. Isi doresc sa aiba o relatie ca in filme, iar partenerul/a sa ii rasfete in fiecare clipa. Femeilor din zodia Berbec nu le place sa li se strice dispozitia de diva. Isi doresc sa primeasca mereu complimente, ciocolata, flori, dar si cadouri sofisticate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea