Zodia ta si dragostea

#gelozie #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cum reactioneaza zodiile cand sunt geloase. Doar asa poti sti cu adevarat ce simt

"Invidiosii sunt o pacoste pentru ceilalti, dar un chin pentru ei insisi", spunea filozoful William Penn. Desi toate semnele zodiacale sunt la fel de capabile sa experimenteze invidia, expresia acestui sentiment variaza de la un semn astrologic la altul.

Berbec 

Toate lucrurile, chiar si mai ales invidia, sunt o sursa de competitie pentru nativii Berbec. Ca raspuns la invidie, ei trec la meciul la dublu, incercand sa-ti asigure dragostea si afectiunea sau facandu-te sa regreti ziua, amintindu-ti cat de usor poti fi inlocuit si ei pot evolua.

Taur 

Nativii Taur, stapanii celei de-a doua case a valorilor si a posesiunilor cred ca totul si toti cei pe care ii iubesc le apartin, iar daca subminezi siguranta acestui sentiment, te vor pedepsi, facandu-te neiubit si mutandu-si investitia energetica in alta parte. 

Gemeni

Un nativ Gemeni nu se va supune niciodata geloziei si va rade de orice sugestie ca le-ar putea pasa vreodata suficient de mult incat sa se simta amenintati de cei mai mici dintre ei. Extremisti cum sunt, ei fie vor pretinde ca amenintarea si persoana in cauza nu exista, fie vor gasi modalitati de a submina verbal concurenta prin evidentierea defectelor, prin glume/jocuri etc.

Rac

La fel ca simbolul lor de ocolire, Racii nu se adreseaza direct la nimic, inclusiv la invidie. In schimb, ei vor acumula treptat dovezi si resentimente, iar cand se vor astepta mai putin, toate sentimentele si temerile lor vor fi eliberate intr-un potop de rautate, lacrimi si rani acumulate.

Leu

Un Leu gelos traieste intre urmatoarele sentimente: "Mi-as dori ca iubitul meu sa ma iubeasca mai mult" si "Sunt o comoara si este o blasfemie ca cineva sa se invredniceasca sa ma trateze ca pe o briosa veche sau ca pe o marfa ieftina". Adesea, invidia le provoaca fantezii estetice de razbunare. Sunt doar o reamintire prietenoasa despre persoanele cu care ai de-a face.

Fecioara

Fecioarele insista sa prezinte in permanenta o infatisare de calm, control calculat si detasare masurata, iar gelozia le distruge capacitatea de a mentine aceasta fatada. Ei iau invidia ca pe un afront si ca pe o confirmare in timp real a naratiunii negative pe care au scris-o despre ei insisi; in principal ca nu sunt suficient de buni, destul de buni, destul de sexy, destul de destepti etc.

Scorpion

Este un pic discutabil, deoarece Scorpionul traieste intr-o stare perpetua de suspiciune geloasa. Acest gen nu se enerveaza, ci se apuca de sapat cautand dovezi ca teama lor profunda si durabila de tradare este justificata. Aceasta excavare merge de la monitorizarea telefonului pana la a urmari persoana iubita. Romantici inraiti, cu o teama serioasa de vulnerabilitate, se tem in egala masura sa gaseasca sau sa nu gaseasca mizeria pe care o cauta.

Sagetator

Cei din Sagetator au genul de iubire libera si sustin ca gelozia este un produs secundar al constrangerilor nesustenabile ale monogamiei si capitalismului. Acest lucru este valabil atunci cand ii fac invidiosi pe altii si devine absolut nul si neavenit atunci cand sunt distribuiti in rolul de competitor romantic.

Capricorn

Capricornii nutresc un complex de superioritate de nezdruncinat care ii face sa considere gelozia ca pe o cautare plebeasca, inferioara lor si care nu merita deranjul. 

Varsator

Varsatorii au o strategie interesanta pentru gestionarea geloziei si anume sa minimizeze, minimizeze, minimizeze. Ei si-l imagineaza pe cel care trimite semnalul de gelozie catre sistemul lor nervos central ca fiind obiect din ce in ce mai mic pe masura ce abandoneaza orbita influentei lor si il vad ca pe un fir de praf infim.

Pesti

Atunci cand sunt facuti sa se simta gelosi, nativii din zodia Pesti trec rapid de la persoane care fredoneaza melodii de spectacol la persoane cu ochii innegriti de furie, care iti taie cauciucurile, iti sparg casa si iti taie subsuorile de la camasile de matase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea