Zodia ta si dragostea

#zodii dormitor #femei sex #zodii sex #horoscop cuplu

3 zodii de femei-dictator! Doar ele vor sa comande in dormitor

Femeia: frumoasa, delicata, blanda. O zana, ce sa mai! Ei bine, nu toate sunt asa. Daca in fiecare se mai ascunde si cate un mic dracusor, unele au o legiune intreaga. Sunt acele femei care vor sa comande in tot ce fac si mai ales in dormitor. Iata care sunt cele trei femei care se transforma in timp in adevarate dictatoare:

Scorpion

Femeia din aceasta zodie vrea totul sau nimic. Nu se multumeste cu jumatati de masura si pune piciorul in prag pentru a obtine ceea ce vrea. Inclusiv in materie de sex. Este in mod normal inzestrata cu o putere de seductie uriasa si se bucura de toate beneficiile pe care i le ofera aceasta calitate. E ambitioasa in ceea ce priveste dragostea, e pasionala si se ofera cu totul, insa cere acelasi lucru si de la partener. E amanta absoluta, bomba sexuala a zodiacului, ii place sa sfideze normele si pericolul si mai ales sa provoace. Are tendita sa domine, sa preia mereu controlul si ii plac rolurile de „profesoara severa”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea