Vedete internationale

#sandra bullock #jane seymour #halle berry #imbatranire #vedete #demi moore #vedete extern #cindy crawford

Top 5 vedete care au uitat sa imbatraneasca

Varsta pare sa fie extrem de ingaduitoare cu unele celebritati. Chiar daca au trecut de prima tinerete, multe vedete arata ca niste adolescente chiar si la peste 60 de ani. Iata cateva dintre celebritatile care au uitat parca sa mai imbatraneasca:

1. Jane Seymour

Jane Seymour, cunoscut mai degraba ca Dr. Quinn, a fost surprinsa recent in costum de baie in timp ce se afla in vacanta in Hawaii. Desi are 62 de ani, Jane Seymour are o forma fizica de invidiat. Actrita are o silueta perfecta si un corp foarte tonifiat.

Intr-un interviu recent, celebra actrita a marturisit ca nu tine niciun fel de dieta, insa are mare grija la cantitatile de mancare.

"Vreau sa fiu atat de sanatoasa pe cat pot fi si asta o perioada cat mai lunga de timp. Fara diete. Daca vreau paste, mananc o jumatate de portie", a mai marturisit Jane Seymour.


2. Cindy Crawford

Top-modelul Cindy Crawford arata senzational chiar si la 47 de ani. Vedeta a demonstrat acest lucru intr-un pictorial pe care l-a realizat de curand pentru revista "C".


3. Demi Moore

Desi a dus o viata tumultuoasa, mai ales in ultima vreme, celebra actrita Demi Moore pare ca a reusit sa gaseasca elixirul tineretii. Desi are 50 de ani, actrita arata perfect si nu si-a pierdut nici sex-appealul de altadata. Ea este recunoscuta insa pentru stilul de viata sanatos pe care il promoveaza. Moore a renuntat de foarte multa vreme la mancarea gatita si prefera varianta raw, cruda, precum fructele, legumele sau sucurile naturale.


4. Sandra Bullock

Sandra Bullock, sau "draguta Americii", cum a fost supranumita, nu tradeaza in niciun chip faptul ca mai are doar doi ani pana la varsta de 50 de ani. Vedeta a marturisit ca unul dintre secretele care au ajutat-o sa se mentina mereu tanara au fost exercitiile fizice care constau intr-o combinatie de dans, antrenamente de forta, yoga si Pilates.


5. Halle Berry

O alta eroina a frumusetii si tineretii vesnice este actrita Halle Berry. Desi are 46 de ani si a nascut pentru a doua oara, Halle Berry este neschimbata comparativ cu acum 10 ani.


 

Citeste si:

Adevarata relatie dintre Bianca si Victor Slav. Detaliile care ii dau de gol

Rezolutii radicale pentru vedete. Ce au de gand sa faca in 2014

Top 3 momente jenante prin care au trecut vedetele

Sursa foto: mynewhitmanwrites.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare