Vedete internationale

#pique #mesaj #shakira

Shakira, nou mesaj pentru Pique. "Acum vrei sa te intorci"

Dupa ce a avut un succes colosal cu melodia adresata lui Pique, Shakira a lansat o noua piesa in care pare ca il ataca din nou pe fotbalist.

 

Anul trecut, Shakira si Gerard Pique au pus capat unei relatii de aproximativ 11 ani, iar motivul se pare ca ar fost infidelitatea fotbalistului. Drept razbunare, cantareata a lansat in urma cu o luna o melodie in care il ataca dur pe fostul partener, iar videoclipul a trecut in prezent de 360 de milioane de vizionari pe YouTube.

Dupa succesul avut cu prima piesa, artisa a scos o noua melodie in care pare ca continua sa-si atace fostul iubit. “Pe aici nu mai esti binevenit. Acum vrei sa te intorci, se vede, ai uitat ca am trecut mai departe. Tu ai plecat si eu m-am transformat. Mai buna, mai dura, mai multa clasa. Sa ma intorc la tine? Niciodata. Tu esti ghinionul. Vrea sa se intoarca, presupuneam asta deja, dand like fotografiei mele. Pari fericit cu noua viata, dar daca ea ar sti ca tu inca ma cauti...”, sunt doar cateva dintre versurile melodiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului