Vedete internationale

#andrew tate #cancer

Andrew Tate ar avea cancer! Cat mai are de trait, dupa ce s-a aflat

 

La finalul lui 2022, fratii Tate, Andrew si Tristan, au fost arestati de catre autoritatile romane, fiind acuzati ca au facut trafic de persoane si ca au violat mai multe tinere.

De atunci si pana astazi, cei doi au facut mai multe cereri de a fi eliberati, insa nu au primit niciodata un raspuns favorabil. Acum, jurnalistii de la Daily Mail noteaza ca au stat de vorba cu doctorul lui Andrew Tate, iar acesta din urma ar suferi de o boala crunta.

Potrivit presei britanice, medicul a afirmat ca Andrew Tate are o pata intunecata pe plamant, iar aceasta ar putea fi o tumora. Astfel, dupa ce a mers de doua ori in luna decembrie in Dubai, pentru a face o radiografie toracica si o tomografie toracica, inculpatul ar fi aflat ca are o forma rara de cancer, care avanseaza lent.

Doar ca informatia a fost negata de avocatul fratilor Tate! „Nu a fost confirmat niciun diagnostic oficial si este intr-o forma buna si ramane puternic! Medicii lui i-au cerut sa se intoarca in Dubai pentru teste suplimentare. Andrew nu a cerut acest lucru”, a spus avocatul lui Andrew Tate.

Tot cei de la Daily Mail au revenit apoi si cu o declaratie a lui Andrew Tate, care confirma cele spuse de avocat si infrima declaratiile medicului.

„Eu nu am cancer. Plamanii mei contin exact zero daune cauzate de fumat. De fapt, am o capacitate pulmonara de 8 litri si semnele vitale ale unui sportiv olimpic. Nu am decat o cicatrice pe plamanul meu, de la o batalie veche. Adevaratii razboinici sunt marcati atat in interior, cat si la exterior. Am facut mai multe controale in pre-detentie, in Dubai. Medicii erau extrem de interesati de cicatricea de pe plamanul meu. Ei nu inteleg cum supravietuiesc fara tratament. Ei nu cunosc secretele lui Wudan. Dar aceasta batalie a trecut de mult. Este important pentru binele umanitatii sa traiesc cat mai mult posibil. La nivelul actual de putere estimez ca voi trai cel putin inca 5.000 de ani. Avand in vedere acest lucru, imi iau foarte in serios ingrijirea medicala”, a spus Andrew Tate.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare