Vedete internationale

#prajitura reginei #regina elisabeta #Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Desertul pe care Regina Elisabeta a II-a il iubeste si chiar calatoreste cu el!

Stilul de viata sanatos al Reginei Elisabeta a II-a este binecunoscut. Chiar daca are 96 de ani, Regina Elisabeta are o dieta echilibrata si chiar face exercitii fizice pentru a se mentine in forma. Are insa o mare slabiciune: dulciurile. Mai mult, suverana adora un anumit desert si chiar ia cu ea in calatorii aceasta prajitura, a dezvaluit bucatarul Darren McGrady, care a lucrat timp de 15 ani in bucataria regala britanica.

 

"Mananca cate o bucata in fiecare zi, pana cand, in cele din urma, nu mai ramane decat o bucatica", a declarat McGrady pentru Harper's Bazaar.

Regina nu este singura care are o slabiciune pentru aceasta prajitura, deoarece fiul ei, Printul Charles, si nepotii ei, William si Harry, iubesc, de asemenea, acest desert special.

McGrady a explicat ca, atunci cand regina calatoreste la Castelul Windsor, ea pune un bucatar de top sa se ocupe de aceste prajituri.

De fapt, cu ceva timp in urma, bucatarul Carolyn Robb, care a lucrat cu printii Harry si William cand acestia erau copii, a declarat ca acesta era tortul preferat al locuitorilor Palatului Kensington, iar William a cerut ca acesta sa fie tortul sau de nunta.

"A fost conceput, copt si daruit printului William de catre compania de biscuiti McVitie's si se spune ca a fost facut din 1.700 de biscuiti si 17 kg de ciocolata", a explicat bucatarul.

Acest desert este unul foarte simplu de facut, cu biscuiti si ciocolata la mijloc. Iata care sunt ingredientele pentru prajitura preferata a reginei: ciocolata neagra, zahar granulat, unt, un ou, biscuiti pentru ceai )de inalta calitate), ciocolata neagra pentru glazurare si o alta ciocolata pentru decor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare