Vedete din Romania

#oana zavoranu #vedete intern # howbiz # urmarire penala oana zavoranu

Zavo, pusa sub urmarire penala. Iata ce risca vedeta

Oana Zavoranu a fost eliberata, insa problemele ei cu legea nu se sfarsesc aici. Vedeta a fost audiata de politisti dupa ce un medic a acuzat-o ca i-a cerut bani pentru a nu-l denigra. 

Potrivit avocatului dr Marek Valcu, Oana a fost pusa sub urmarire penala si va fi cercetata in stare de liberatate. Aceasta mai sustine ca vedeta nu a apelat la un mediator pentru a-si rezolva nemultumirile vizavi de prestatia esteticianului, sugerand reaua-intentie si santajul. Astfel, dupa ce ar fi primit suma solicitata, Oana a semnat o hartie prin care se angajeaza sa nu ii denigreze public imaginea drului Marek. 

Dincolo de aceste aspecte, daca se dovedeste ca acuzatiile sunt reale, Oana ar putea ajunge dupa gratii chiar si pentru 7 ani, potrivit Articolului 194 din Codul penal: "Constrangerea unei persoane, prin violenta sau amenintare, sa dea, sa faca, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobandi in mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani."

„Am cunoscut-o pe Oana in 1999 cand a venit pentru o liposuctie. Ulterior, a solicitat o operatie de marire a sanilor, insa a schimbat de mai multe ori silicoanele, din cauza marimii acestora, de care nu era multumita. Imi pare rau ca un pacient ca dragut ca Oana ajunge sa se comporte asa”, a declarat medicul Marek Valcu, prin telefon, la wowbiz.ro. 

Alexandru Murarescu, avocatul Oanei, sustine ca vedeta are fotografii care atesta ca dr Marek i-a implantat silicioane care nu corespundeau dorintelor acesteia. „Important este ca Oana, dupa ce a trimis doua sau trei SMS-uri care pot fi interpretate ca santaj, s-a oprit si a contactat un mediator pentru a rezolva situatia”, a explicat avocatul pentru wowbiz.

Suma pe care se presupune ca ar fi cerut-o Oana este de 10.000 de euro. Medicul denuntator sustine ca doar prima interventie a fost platita de vedeta, restul fiind facute cu conditia ca Oana sa-l promoveze pe dr Marek.

CITESTE SI: 5 vedete care au saracit! Ce fac sa supravietuiasca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului