Vedete din Romania

#vladuta lupau #sarcina

Vladuta Lupau nu se ascunde. A vorbit deschis despre urmatoarea ei sarcina: „Toata lumea isi doreste”

Considerata una dintre cele mai iubite artiste din tara noastra, Vladuta Lupau a fost invitata recent in emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a vorbit despre viata ei.

Celebra cantareata a dezvaluit ca tot ce si-a dorit in aceasta lume s-a indeplinit, iar pentru acest lucru ii multumeste zilnic lui Dumnezeu.

„Absolut tot ce am avut in cap si toate visurile mele au fost realizate, cu ajutorul lui Dumnezeu. Deci tot ce mi-am pus in cap, s-a intamplat. Sper sa nici nu fie vreun vis neimplinit. Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat pe lumea asta, pentru ca mi-a dat prea mult. Nu stiu daca eu merit atatea lucruri pe care le am in viata personala, in viata de artist. Pe toate planurile e in regula la mine”, a spus Vladuta Lupau.

Intrebata de Cristi Brancu daca are in plan sa ramana din nou insarcinata si daca isi doreste inca un copil, artista a raspuns sincer si a dezvaluit ca nu exclude acest lucru.

„Toată lumea cred ca isi doreste sa aiba un fratior sau o surioara. Ne bucuram foarte mult de baietelul pe care il avem si, cand o vrea Dumnezeu sa vina un fratior sau o surioara, sa vina! Cred ca toata lumea isi doreste, atunci cand are un copil, sa vina si un al doilea, al treilea. De la al treilea incolo nu stiu daca isi mai doreste cineva. Noi am crescut cu frati, nu stim cum e fara”, a adaugat Vladuta Lupau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare