Vedete din Romania

#iubit viviana sposub #viviana sposub #relatie

Viviana Sposub iubeste din nou? Alaturi de ce barbat celebru s-a afisat recent

Dupa o relatie care a durat aproximativ trei ani, Viviana Sposub si George Burcea au decis sa mearga pe drumuri separate.

 

Cele doua vedete se cunoscusera in emisiunea „Ferma. Oraseni vs. Sateni”, de la PRO TV, iar de atunci au fost de nedespartit. Mai mult decat atat, in ultimele luni ei se mutasera in SUA. Asta dupa ce George Burcea a obtinut rolul lui Lurch in serialul „Wednesday”, care a fost un real succes pe Netflix.

Din pacate, odata cu venirea verii, Viviana Sposub l-a parasit, dupa ce actorul a decis sa se intoarca in Romania, pentru a petrece mai mult timp alaturi de fetitele pe care le are cu Andreea Balan.

Acum, la o luna de cand s-au despartit, Viviana Sposub s-a afisat pe Instagram cu Saint Levant, un cantaret cunoscut nascut in Ierusalim si crescut in Gaza.

Numele real al acestuia este Marwan Abdelhamid si, din cate se pare, locuieste in California. Astfel, este posibil ca fosta asistenta de la „Vorbeste Lumea” si din emisiunea lui Teo Trandafir sa plece din nou in SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare