Vedete din Romania

#vedeta batuta # Diana Guresoaie # vedeta din romania #abuz

Vedeta din Romania batuta intr-un local din Bucuresti. A fost lovita cu un scaun: "Eu nu am facut nimic"

 

Vedeta din Romania batuta intr-un local din Bucuresti. A fost lovita cu un scaun: "Eu nu am facut nimic"

Zilele trecute, in timp ce se afla la o terasa din Capitala, o vedeta din Romania a fost lovita, din senin, cu un scaun.

Este vorba despre Diana Guresoaie, cunoscuta drept si “Stramba lui Dodel”, fiind fosta iubita a lui Cristi Tanase. Focoasa bruneta se afla la o Teresa de fite din Capitala cand s-a intamplat incidental. Din senin, o femeie de aproximativ 50 de ani a lovit-o in spate cu un scaun. Diana Guresoaie a incercat sa se apere, insa a fost tinuta de maini pentru a nu se ajunge la un scandal in toata regula.

„Eu am cazierul curat. Pai nici de data asta nu am voie sa depun plangere, cand sunt o victima? Sunt in regula. Nu am avut o altercatie cu nimeni. M-am saturat sa zica lumea de altercatiile pe care nu le provoc eu. A venit o doamna de 50 de ani care m-a lovit din senin. Eu nu am facut nimic. M-a lovit cu scaunul pe umar. Am facut si plangere la Politie. Nu am vrut sa spun nimic despre asta pana acum deoarece tata are probleme cu inima si cine stie ce ar fi crezut ca s-a intamplat. Sunt bine, nu m-am batut eu cu nimeni. Nici macar nu am putut sa ripostez. N-am putut sa reactionez pentru ca ma tinea cineva de maini. De data asta chiar sunt o victima. Politia sper sa isi faca treaba. Eu nu stiu cine e femeia aia. Mi-a zis doar ca o sa vad eu cine e ea”, a declarat Diana Guresoaie pentru FANATIK.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare