Vedete din Romania

#Valentina Pelinel model #Valentina Pelinel Zina Dumitrescu #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Valentina Pelinel: „Nu aveam bani nici sa-mi cumpar farduri”. Cine a sustinut-o

Inceputul de cariera a fost unul greu pentru Valentina Pelinel. Zina Dumitrescu a fost sprijinul sau in perioada nu tocmai roz, iar fostul fotomodel a asigurat-o mereu de recunostinta sa.

„Merg tot timpul la ea, chiar de curand am vizitat-o si voi mai merge... ii plac foarte mult bomboanele, nu cere multe chestii, trebuie doar sa te duci sa te vada, atata tot. Si sa stai la o discutie... Mai povestim si isi aduce aminte anumite intamplari si glume de-ale noastre... Spunea: «Te-ai dat cu rimel pe buze», chestii de astea, cum ne ziceam noi prin culise. Ea a facut foarte multe lucruri pentru foarte multe fete din acest domeniu si foarte multe au uitat-o... Din pacate, nu cred ca suntem patru fete care mergem la ea. Doar ca nu se stie in viata cum ajungem si noi, pentru ca roata se invarteste.

M-am ferit de presa pentru ca nu vreau sa fie un subiect faptul ca merg acolo sau sa se spuna ca merg ca sa arat ca merg acolo. Am evitat tot timpul sa ma arat cand a fost presa la Zina. La mine e o chestiune normala, de suflet. Ea m-a ajutat foarte mult la inceput, cand nu aveam bani nici sa-mi cumpar farduri, iar ea imi dadea cosmetice si pantofi. La ora aceea erau asa-numitele contractari, prezentari unde trebuia sa te machiezi si sa te coafezi singura si sa vii de acasa cu pantofi de toate culorile. De unde sa am eu asa ceva?! Si ea tot timpul m-a ajutat... Cand ieseam la masa, fiecare isi platea consumatia, iar mie, pentru ca stia ca n-am bani, imi zicea: «Stai linistita, stiu ca n-ai bani, dar, intr-o zi, vei ajunge sa-mi platesti tu mie consumatia». Ma uitam la ea mirata... Dar a stiut ea ceva!", a marturisit Valentina Pelinel pentru Ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare