Vedete din Romania

#divort #tom cruise #katie holmes #interdictie # relatie amoroasa #clauza contract

Tom Cruise i-a interzis lui Katie Holmes sa se indragosteasca

Katie Holmes, fosta sotie a actorului Tom Cruise, nu are voie sa se indragosteasca. Potrivit informatiilor aparute in presa de peste Ocean, una dintre clauzele divortului dintre cei doi stipuleaza clar ca Holmes nu poate incepe o relatie amoroasa imediat dupa separarea de Cruise, ci dupa o perioada mai lunga.

Deocamdata nu se stie cat timp este valabila aceasta restrictie si nici care sunt consecintele nerespectarii acesteia. Presa scrie ca acesta este motivul pentru care Katie Holmes nu a fost vazuta la bratul niciunui barbat dupa divortul de starul din "Top Gun".

In alta ordine de idei, Tom Cruise, care tocmai a implinit in luna decembrie varsta de 50 de ani, se teme pentru sanatatea sa. Actorul se gandeste ca ar putea sa moara rapus de cancer, noteaza tabloidul american National Enquirer. Temerea lui Cruise vine de la faptul ca tatal sau a murit la varsta de 49 de ani din cauza cancerului rectal, actorul gandindu-se ca aceasta boala ar putea fi ereditara.

Sursa foto: graziadaily.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare