Vedete din Romania

#plata scoala #bebeto #laurentiu reghecampf #scoala

Suma uriasa pe care Laurentiu Reghecampf o plateste pentru scoala fiului sau Bebeto

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au decis sa puna capat casniciei lor dupa 13 ani de mariaj. Antrenorul si-a refacut deja viata cu o alta femeie, iar anul acesta va deveni tatic pentru a treia oara.

 

Invitat in cadrul podcastului realizat de Catalin Maruta, Laurentiu a marturisit ca se va ocupa in continuare de educatia si cresterea fiului sau Bebeto in varsta de 13 ani. Mai mult, antrenorul a dezvaluit si cati bani plateste anual pentru scoala fiului sau.

„Pe Bebe l-am inscris, in vara, la Scoala Americana aici, in Bucuresti. Nu am plecat nicaieri fara el. El a fost cu mine in scoala, peste tot. Relatia mea cu el e foarte buna. Din cauza acestui conflict dintre mine si mama lui, el sufera si a intervenit o raceala. Stiu foarte bine cat de mult sufera Bebe. Eu il cunosc mai bine decat mama lui de 10 ori. Stiu ca sufera, indiferent ce ii spune Bebe in fata, ii spune doar 50%. Normal ca sufera. Am 5 ani din 13 ani pe care-i are Bebe acum in care am dormit seara de seara cu el in pat”, a dezvaluit antrenorul.

Scoala Americana din Bucuresti este una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant din Romania. Taxa de inscriere la aceasta institutie de invatamant este de 1000 de euro, iar tarifele variaza intre 7500 si 21.000 de euro pe an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare