Vedete din Romania

#cum a slabit sore # dieta sore #sore #slabit #regim

Sore a slabit 30 de kilograme! A dezvaluit totul! Ce dieta a tinut

In timpul sarcinii Sore a luat 28 de kilograme. Dupa nastere insa, aceasta a reusit sa slabeasca 30 de kilograme.

Artista a spus totul despre dieta pe care o urmeaza de ani de zile pentru a se mentine in forma. Secretul acesteia este ponderatia, mai ales ca ii plac dulciurile si nu face rabat de la ele, din cand in cand, iar atunci le consuma in cantitati mici.

Ce dieta tine Sore

Cat despre dieta pe care o urmeaza, Sore a declarat ca nu consuma carne, decat in cazuri foarte rare. In rest, nu se abate de la nimic, dar consuma totul in cantitati foarte mici.   

“Nu simt o atractie fata de carne, in mod deosebit, de aceea mi-a fost usor. Daca imi e pofta sa gust, gust, insa trec saptamani intregi fara sa mananc carne si imi e foarte bine asa. Am tot citit si articole care spun cat influenteaza carnea aspectul pielii si pentru ca ma stiu posesoarea unui ten sensibil cu tendinte acneice, pe care m-am luptat mult timp sa-l aduc intr-o forma buna, iti dai seama ca incerc sa vad daca functioneaza. Si, in cazul meu, e varianta castigatoare. Mananc si dulciuri, de fapt, mananc orice poftesc, insa in portii decente si tin intermintent fasting (adica de la ultima masa din seara pana la prima de a doua zi trec 16 ore) de cativa ani (...).

Sunt in continuare foarte mare fan paste, de altfel, este si felul de mancare pe care stiu sa il prepar in toate formele. (zambeste) Incerc sa consum peste, imi plac dorada si somonul, din categoria legumelor imi plac spanacul, sparanghelul, ardeiul si vanata si incerc sa fiu de bun-simt fata de mine, adica: daca astazi mananc paste si tort de ciocolata, maine o sa mananc o vanata coapta cu iaurt si cu ardei copt, branza halloumi si fara dulce. Incerc sa tin o balanta, cat pot (sunt pofticioasa, recunosc).”, a declarat Sore pentru viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului