Vedete din Romania

#cantareata adda #diagnostic cumplit #lyme #Adda #boala lyme

ADDA se retrage din viata publica! Sufera de o boala cumplita

ADDA a anuntat ca se retrage din viata publica dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta. Artista, care se pregatea de lansarea noului album, este nevoita sa se retraga din viata publica pe durata tratamentului.

ADDA se lupta cu probleme de sanatate de mai bine de un an. Din cauza ca i-a fost pus un diagnostic gresit, boala de care sufera s-a complicat. Acum, cantareata, trebuie sa inceapa un tratament complicat, mai ales ca a trecut o perioada lunga de timp pana cand i s-a pus diagosticul corect.

Diagnosticata initial cu dermografism, cantareata a urmat un tratament specific acestei afectiuni. Ulterior, analizele au aratat ca sufera, de fapt, de boala Lyme, o boala cumplita transmisa de capuse. Pentru ca boala nu a fost depistata la timp si a urmat un alt tratament, infectia a ajuns pana la nivelul creierului.

“Dragii mei, dupa un an jumatate de chin in care mi s-a pus diagnostic gresit si mi s-a dat tratament si mai gresit, am aflat intr-un final adevarul. A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioza si Bartonella- transmise de capuse si tantari, plosnite sau daca te musca animale care au asta in sange. Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament. Si trag sa-mi duc la final o parte din proiecte si sa-mi onorez promisiunile.

La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public- emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online si va voi tine la curent cand pot si cat pot. Va voi lasa si albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Planuiam o lansare aniversara cu concert. Mai ales ca voi implini 30 de ani. La jumatatea lui Martie va veni si noul single.

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum in mine. Si promit sa-i dau in cap. Sa-l nenorocesc pana ii sar fulgii. In timp ce o parte din doctorii “specialisti” ai Romaniei vor pune mana pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar sa nu mai trimita pacientii pe piste gresite si sa se trezeasca la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENTIE SI TRATARE LA TIMP! Pentru ca, DA , aceste doua “minunatii” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viata!!! Daca nu sunt depistate la timp. I se poate intampla oricui. In fine, dupa ce o sa-l omor pe Gogutz, o sa mananc cea mai mare felie de tort si o sa beau un sfert de deget de vodka, avand in vedere ca n-am baut de atata timp, o sa ma imbat ca aia care cad in santz si au fatza plina de noroi. Ma pregatesc de razboi! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simtit niciodata mai puternica si mai stapana pe situatie. Acum stiu cu cine ma bat!”, a scris ADDA pe pagina sa de Facebook.

Ce este Borelioza (boala Lyme)

Borelioza, sau mai popular cunoscuta drept boala Lyme, este o afectiune bacteriana transmisa de capuse, cu o incidenta in crestere in lume. Intre 650.000 - 850.000 de persoane sunt afectate in Europa, iar in Romania, incidenta a crescut de trei ori in ultimii ani, conform datelor oficiale ale Institutului National de Sanatate, scrie antena3.ro.

Bartonella sau boala ghearelor de pisica (boala zgarieturilor de pisica) se caracterizeaza printr-o leziune cutanata primara, limfadenopatie locala, febra si evolutie autolimitanta. Bartonella henselae este un bacil care se transmite la om prin zgarietura sau muscatura pisicilor, ori in urma contactului cu saliva sau secretiile animalului, la nivelul unor leziuni cutanate preexistente, potrivit synevo.ro.

FOTO: instagram.com/addabaladda

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului