Vedete din Romania

#romina tv #selly #investitie #bani

Selly a spus adevarul! Cati bani a investit in filmul „Romina, VTM!”: Suma e in euro si are cinci zerouri

Anul 2023 a adus in atentia publicului un nou film romanesc, „Romina, VTM!”, care a reusit sa cucereasca toate topurile.

 

Cu incasari de aproximativ 2 milioane de euro, productia a adus in salile de cinema aproape 400.000 de persoane, dupa cum a declarat Selly, unul dintre producatorii filmului. Succesul a fost insa garantat si de nume precum Bogdan de la Ploiesti, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, Cristina Pucean si BRomania, vedete care apar in pelicula.

Intr-un interviu oferit recent celor de la Playtech, Selly a dezvaluit si cati bani a investit el, din propriul cont, in productia filmului „Romina, VTM!”.

„Pe luna ianuarie am inregistrat 345.000 de spectatori platitori, ceea ce este o cifra foarte buna. Iar asta ma bucura si fiindca in acest fel am contribuit si eu, si colegii mei, la revenirea acestui obicei de consum, acela de a ne intoarce in salile de cinema. Insa filmul poate duce mai departe aceste cifre, fiindca ele raman in cinematografe si in urmatoarele saptamani. Investitia in acest film s-a ridicat la circa 600.000 de euro. Banii au venit din partea mea si a partenerului meu, Vidra Production. In ceea ce ma priveste, investitia mea s-a ridicat intre 250.00 si 300.000 de euro. Marturisesc ca am avut ceva emotii, fiindca noi nu avem in spate o multinationala de resort care sa ne sustina financiar, asa ca venim cu banii de acasa. Ca atare, cum in orice proiect exista o doza de risc, chiar daca stiam bine ce avem de facut, am avut ceva emotii. Filmul a inregistrat pana in prezent incasari de circa 9 milioane de lei, adica vreo 2 milioane de dolari. Cifrele astea ne asigura si recuperarea investitiei, dar si un anume profit. Insa lumea trebuie sa stie ca nu toata aceasta suma ne revine noua, producatorilor. In fapt, cea mai mare parte merge spre cinematografe, fiindca ele sunt principalul segment al infrastructurii in domeniu, cu taxele si impozitele pe care le au de platit, inclusiv cele la energie electrica, majorate in ultima perioada de timp, asa cum stie mai totata lumea”, a spus Selly.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare