Vedete din Romania

#sarcina #copil #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu vrea al doilea copil

roxana ciuhulescu a fost anul trecut in pragul divortului. Prezentatoarea emisiunii "Pro Motor" si-a rezolvat insa problemele in casnicie si acum isi doreste al doilea copil .

Dupa ce a reusit sa se lase de fumat, Roxana Ciuhulescu s-a ingrasat cu patru kilograme, moment in care apropiatii au inceput sa o intrebe daca e gravida.

"Toata lumea m-a intrebat cand a aflat ca m-am lasat de fumat daca sunt gravida. Bebelusul e in lucru, dar nu vine, sper sa nu mai astept mult, ca m-am saturat. Fetita mea ma intreaba mereu cand vine barza ", a declarat Roxana Ciuhulescu in emisiunea " Povestiri Adevarate ", de la Acasa TV.

Realizatoarea TV a explicat ca a depasit problemele din casnicie si acum isi doreste al doilea copil.

"Am trecut peste momentele nefaste care au existat anul trecut. Daca ne gandim la al doilea copil inseamna ca totul e bine intre noi. Ce s-a intamplat anul trecut? Pur si simplu am avut doua-trei luni in care relatia noastra s-a rupt.

Am vrut sa fac pasul final, adica sa divortez, deoarece consideram ca nu mai suntem ceea ce trebuie. Degeaba vorbea sotul meu cu mine si incerca sa ma convinga. Am trecut insa peste si ne-am recasatorit, iar de atunci suntem ca inainte", a mai spus Roxana Ciuhulescu, citata de Libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului