Vedete din Romania

#fosta sotie pepe #divort raluca pastrama # raluca pastrama

Raluca Pastrama divorteaza din nou. Primele declaratii ale fostei sotii ale lui Pepe: "S-au intamplat lucruri"

 

Raluca Pastrama a facut primele declaratii referitoare la divortul de Ibrahim Ibru, barbatul cu care s-a casatorit dupa despartirea de Pepe.

Despartirea dintre Raluca Pastrama si Ibrahim Ibru a avut loc in luna ianuarie a acestui an, desi zvonurile privind acest eveniment au circulat cu mai multe luni in urma. In ciuda speculatiilor anterioare, Raluca a negat mereu existenta problemelor in casnicia lor, insa a confirmat ca partenerul sau a fost cel care a oficializat recent divortul.

Dupa despartirea de Pepe, Raluca Pastrama si-a reconstruit viata alaturi de Ibrahim Ibru, casatorindu-se in vara anului trecut, in timp ce era insarcinata cu cea de-a treia fetita, Maryam. Din pacate, povestea lor de dragoste nu a avut o durata lunga, iar la doar cateva luni de la cununia civila, cei doi au decis sa puna capat mariajului. Raluca afirma ca relatia cu actualul ei partener a devenit dificila, iar divortul a fost singura solutie pentru amandoi.

„In primul rand eu sunt despartita de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfarsitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu, ne-am mai intalnit pentru copil, am incercat sa ne intelegem, dar nu s-a mai putut!”, a spus Raluca Pastrama pentru spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului