Vedete din Romania

#adoptie fetita #val de reactii #reactii #paula seling #adoptie

Paula Seling a starnit un val de reactii dupa ce a dezvaluit ca a adoptat o fetita: "Mi se pare un pic infatuat"

Paula Seling a dezvaluit recent ca ea si Radu Bucura sunt parintii unei fetite, pe care au adoptat-o in urma cu sase ani.

Artista a ales sa spuna acum despre fiica pe care a tinut-o secreta, dupa ce chiar Elena, in varsta de doar 9 ani, i-ar fi cerut acest lucru.

“Atunci cand am adoptat-o am considerat ca e mult prea mica pentru asta. Am decis sa nu facem public gestul ca sa nu existe tot soiul de provocari asupra ei. A fost o decizie comuna si ne-am gandit ca asa e cel mai bine, si in interesul ei, si al nostru.

Pe scurt, urma sa anuntam public marea schimbare din familia noastra atunci cand Elena se va fi simtit suficienta de puternica ca lumea sa stie asta! Fiindca, de ce sa nu recunoastem, in Romania, chestiunea adoptiei unui copil ramane una parca mai mereu sensibila. Insa Elena mi-a spus din prima clipa mama!”, a declarat cantareata pentru playtech.ro.

 

 

Postarea de pe Instagram in care o prezinta pe fiica ei a strans mii de aprecieri si sute de comentarii: "Cu lacrimi de bucurie am citit, esti o adevarata leoaica ce isi apara puiul si stabileste granitele pentru necunoscuti! Minunata fata! Crestere frumoasa", "Cea mai frumoasa veste, cea mai cea bucurie! Slava lui Dumnezeu, tare ma bucur pentru voi!", "Mi se pare un pic infatuat, textul de prezentare... Sunt artisti mult mai mari si mai modesti care nu "atata focul" cu un astfel de continut de text", sunt doar cateva dintre reactii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare