Vedete din Romania

#culita sterp #Survivor #pro tv

Oferta primita de Culita Sterp de la PRO TV! Ce i s-a promis daca merge la Survivor All Stars: „M-au sunat”

Fara doar si poate, Culita Sterp este unul dintre cei mai apreciati artisti romani la ora actuala, iar numele lui a fost implicat recent si intr-un scandal care a pornit la Survivor All Stars.

Dupa ce Catalin Morosanu si Catalin Zmarandescu s-au contrat in show-ul de la PRO TV cu Iancu Sterp, Culita a intervenit in mediul online si i-a luat apararea fratelui sau, incercand in acelasi timp sa-i puna la punct pe cei doi luptatori.

Asa cum era de asteptat, multa lume a inceput sa speculeze ca artistul urmeaza sa intre si el in emisiunea de supravieturile, astfel ca el a decis sa faca un live in care a vorbit despre Survivor.

„M-au sunat ieri din nou! Am mai fost chemat la Survivor, la inceput, dar nu m-am putut duce, pentru ca am mult de cantat. Am in fiecare weekend cate trei cantari. Banii aia pe care-i primesc acolo ii fac si-n tara la cantat. Acum parca m-as duce. E fratele meu acolo si cum a fost si cearta asta dintre ei...

M-as duce putin pentru el. Mi-e dor de el, vreau sa-l vad. Dar nu ma lasa astia din formatie, ca nu mai fac bani, daca plec eu. Trei-patru cantari pe saptamana... Nu stiu ce sa fac... Sa ma duc sau nu... M-as duce, dar nu pot sa anulez contractele cu oamenii, am mult de cantat. Nu stiu ce sa fac, o sa incerc, dar e greu.

M-au sunat iar de la Survivor, mi-au spus si ca-mi dau un pret destul de bun. Mult mai mult decat am cerut eu prima data, numai sa ma duc. Nu stiu ce sa fac. O sa ma gandesc”, a spus Culita Sterp potrivit celor de la Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare